Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Ersun Yanal: Yeni bir dönem başlıyor! Yeni gelişmeler olacak…

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 24 Aralık 2018 22:51

Fenerbahçe ile çıktığı ilk iki maçta sahadan beraberlikle ayrılan Ersun Yanal, Antalya’da 0-0 biten maçın ardından açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin bu durumu kabul edemeyeceğini belirten Yanal, çarpıcı ifadeler kullandı. İşte o sözler…

‘SON VURUŞLARDAKİ EKSİKLİK MAÇI KAZANMAMIZI ENGELLEDİ’

Oyunun kontrolünün tamamen olduğu bir maçta ilk yarı çok fazla pozisyon yoktu ama ikinci yarı hücum zenginliği olan bir oyundu. Fenerbahçe’nin bu tür oyunları kendi benliğiyle birleştirip oynaması gerekiyor. Fenerbahçe’nin istediği, hedeflediği oyunu kısa süre içerisinde anlayıp oynaması bizim için çok önemli. Oyunu kendi lehinde tutması bizim için sevindirici bir taraf. Skoru da bulabilirdik ama son vuruşlardaki eksiklik bugün maçı kazanmamızı engelledi.

‘FENERBAHÇE ŞEKLEN BURADADIR’

Önümüzde önemli bir ara var, bu aranın hepimize çok iyi geleceği açık. Oyuncularımın ne yapmak istediğini çok iyi biliyorum. İkinci yarıda onlarla birlikte Fenerbahçe’nin nasıl bir takım olduğunu herkes görecek, taraftarımız yönetimimiz keyifli bir futbol izleyecek. Fenerbahçe şeklen buradadır ama Fenerbahçe’nin büyüklüğü ruhen burada olmayı kabul etmez.

KADRO DIŞI KALANLAR AFFEDİLECEK Mİ?

Ersun Yanal, Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Aatif, Dirar, Ozan Tufan ve Volkan Demirel’in ikinci yarıda takıma katılıp katılmayacağı ile ilgili sorulan soru üzerine şu ifadeleri kullandı:

”Kadro diye bir şey yok. Oyuncularla yönetim arasında alınan bir karar vardır. Bu konuda önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler olacaktır. Yeni bir dönem başlıyor. Ben de size bir basın toplantısı yaparak bilgi vereceğim”


Yorumlar