Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Comolli ilk transferini Liverpool'dan yapıyor! İşte o isim...

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ederken kaleci takviyesi için gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı lcivertlilerin sportif direktörü Damien Comolli, Liverpool kalecisi Simon Mignolet`i gündemine aldı.

Abone ol
Abone ol 04 Temmuz 2018 20:25

Fenerbahçe`nin kaleci transferinde adaylarından biri de Simon Mignolet. Damien Comolli, Liverpool`da forma giyen Simon Mignolet için girişimlerde bulunuyor. Liverpool`da daha önce görev yapan Comolli, İngiliz kulübüyle iyi ilişkilerini kullanarak bu transferi bitirmeyi amaçlıyor.

İngiliz kulübünün yeni bir kaleci transfer etmek istemesi ve Karius`un da 2. kaleci olarak düşünülmesi nedeniyle Mignolet`in de transfere sıcak bakabileceği belirtildi.

Simon Mignolet`i Sunderland`den Liverpool`a transfer eden isim de Damien Comolli`ydi. Fransız futbol adamı, Liverpool`da görev yaptığı dönemde Belçikalı kaleciyi Sunderland`den 10 milyon Euro karşılığında Liverpool`a transfer etmişti. (FutbolArena)

function resizeIframe(obj) {obj.style.height = 0;obj.style.height = obj.contentWindow.document.body.scrollHeight + 'px';}


Yorumlar