Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Aykut Kocaman Şenol Güneş'in yanına gidecek mi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde sohbet toplantısı düzenledi.

Abone ol
Abone ol 23 Şubat 2018 19:31

Tecrübeli teknik adam Beşiktaş maçı öncesi takımda Janssen'in dışında bir eksik olmadığını ifade ederek Martin Skrtel ile Mehmet Ekici'nin sakatlığı olmadığını ve bu maçta görev alabileceklerini dile getirdi.

Kimsenin hakkında gözü olmadığını kimsenin de hakkını yemesini istemediği söyleyen Kocaman, Beşiktaş ya da Fenerbahçe açısından art niyet olmamasını ve hak edenin kazandığı bir maç olmasını diledi.



Kocaman, Medipol Başakşehir maçının getirisinin 3 puan olduğunu ancak Beşiktaş galibiyetinin getirisinin en az 10 puan olacağını söyledi.



Karşılarında son 2 yılın şampiyonu Beşiktaş olduğunu ve kayba hiç tahammülleri olmadığını da sözlerine ekleyen Aykut Kocaman, sahaya yüzde 100 kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

'DEMEK Kİ BİR YERE TEMAS ETMİŞİZ'' : İlk 4 yılının Sakaryaspor'da geçtiğini ifade eden Aykut Kocaman, yaptıkları ve yapamadıkları ile 30-31 yıldır vitrindeki insanlar arasında bulunduğunu belirtti. Hesap kitapla işi olmadan evden işe işten eve giden biri olduğunu kaydeden Kocaman, ''Ancak söylediğim şeyler de göz çıkaracak kadar göze batan şeyler. 2010-2011 sezonunda ilk yarının son 3 maçında 3 tane maç skoru değiştiren penaltılar verildi. O zaman bir gazeteci ile yaptığım sohbetin yayımlanması benim çok ağrıma gitmiş ve beni çok üzmüştü. Bundan çok da utanmıştım. İki kişinin arasındaki konuşmayı izinsiz yazmak hoş değildi. Sonuçlarında Şenol Güneş'in ertesi gün yaptığı basın toplantısında muazzam bir atak geldi. Demek ki bir yere temas etmişiz. Basın toplantısında inanılmaz bir şekilde üsten bakan bir tavır vardı. Sınırlarını aşan, ağır bir basın toplantısı yapmıştı. Şimdi de fotoğraf çok net ortada. Son 2-3 yıldır ligin panaromasına bakılabilir. Ben baktığım zaman her şey o kadar aleni gözüküyor. Çok net bir fotoğraf var ama hemen hemen herkes bunu kabullenmiş gibi gözüküyor. Ancak ben itiraz ediyorum. Hiç kimsenin hakkında gözüm yok. Öbür taraftan da çalışıp çabalıyoruz, insanlara saygılı davranıyoruz. Kimsenin hakkımı yemesini istemiyorum. Bu kadar basit'' dedi.


Yorumlar