Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Alişan'dan Ali Koç'a Phillip Cocu çağrısı! "Başkanım bu gece elveda diyelim"

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında Fenerbaçe deplasmanda Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına konuk oldu. Mücadele'nin ilk yarısı Dinamo Zagreb lehine 2 - 0 sonuçlanırken, kanarya ikinci yarıya hızlı başlayarak farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda Dinamo Zagreb'in etkili oyununa karşılık veremeyen sarı - lacivertli ekip sahadan 4 - 1 gibi net skorla mağlup olarak ayrıldı. Maçın ardından sosyal medya platformu twitter'da flaş bir paylaşıma imza atan Şarkıcı Alişan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a çağrıda bulundu.

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2018 01:08

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında Fenerbaçe deplasmanda Dinamo Zagreb'e 4 - 1 gibi net bir skorla mağlup oldu. Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu hakkında taraftarlar sosyal medya platformu twitter'da isyan etti. İsyan edenlerin arasında şarkıcı Alişan'ın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a Phillip Cocu hakkında çağrıda bulunması dikkat çekti. Alişan yaptığı paylaşımlarda Cocu'nun gönderilmesi yönünde tweet atarken bir de teknik direktör önerisinde bulundu. 

Alişan'dan Fenerbahçe'ye Teknik Direktör önerisi!

Alişan ilk olarak "Başkanım yol yakınken lütfen Cocu'yu gönderip, Fenerbahçe'yi bilen, Türkiye'yi tanıyan bir Türk teknik direktör getirelim takımın başına... Örnek: Ersun Yanal" ifadelerini kullandı. 

Başkan aşağı iner tokatlar futbolcuları!

Maçı yakından takip eden Alişan adeta isyan etti. Peş peşe paylaşımlarda bulanan şarkıcı "Amatör ligde bu golü bir takım yese ,başkan aşağı iner tokatlar futbolcuları...Ya sabır Allah'ım ya sabır ya sabır ya sabır ya sabır ya sabır ya sabır" diyerek Fenerbahçe'nin oynadığı futbola isyan etti.

Facia Yaşanıyor!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cocu'nun görevine son verilmesi gerektiğini belirten Alişan, "Başkanım facia yaşanmazsa değiştirmem demiştiniz... Facia yaşanıyor!!! Ve bu maç gösterdi ki Cocu çok ama çok yanlış bir seçim!! KADIKÖY'DE bir facia yaşamadan Cocu'ya bu gece elveda diyelim..." ifadelerini kullandı.

TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ

 


Yorumlar