Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin heyecanı, cumartesi akşamı beIN SPORTS’ta

Trendyol Süper Lig’de lider Fenerbahçe evinde, 4 Kasım Cumartesi akşamı Trabzonspor’u konuk ediyor. Saat 19.00’da başlayacak dev randevuya dair tüm detaylar, gün boyu canlı yayınlarla Türkiye'nin spor ekranı beIN SPORTS'ta olacak. Almanya Bundesliga’da “Der Klassiker” olarak anılan Bayern Münih-Borussia Dortmund mücadelesi ve İngiltere Premier Lig’de Tottenham-Chelsea arasındaki Londra derbisinin heyecanı da yine hafta sonu beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak.

Abone ol
Abone ol 02 Kasım 2023 19:58

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR DERBISININ HEYECANI, CUMARTESI AKŞAMI BEIN SPORTS’TA

SPOR Toto Süper Lig'de tüm gözler, cumartesi akşamı Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak kritik randevuya yöneldi. 4 Kasım Cumartesi saat 19.00’da oynanacak dev maçta Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS'un deneyimli isimleri hem beIN SPORTS stüdyolarından hem de Kadıköy’den yapacakları canlı yayınlarla günboyu bu heyecan dolu mücadelenin nabzını tutacak. 

YAYIN MARATONU SAAT 10.00’DA BAŞLIYOR

Sabah 10.00’da başlayacak yayın maratonunda, beIN SPORTS’un deneyimli isimleri stüdyodan, Seyhan Şaşko, Ali Gültiken ve Mustafa Doğan ise saha kenarından canlı yayınlarla dev randevunun nabzını tutacak. Özel röportajlar, takımların son durumları, ayrıntılı istatistik bilgileri gün boyu beIN CONNECT, TOD ve beIN SPORTS ekranlarında olacak. Güntekin Onay’ın moderatörlüğünde; Emre Aşık, Feyyaz Uçar, Tolga Zengin ve Uğur Meleke’nin yorumları ile saat 17.00’dan itibaren dev derbi, maç önü, devre arası ve maç sonrasında, tüm boyutları ile beIN SÜPER LİG’de masaya yatırılacak.

Yayın maratonu, bir beIN SPORTS klasiği haline gelen TRIO ile son bulacak. Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran derbinin tartışmalı pozisyonlarını 23.30’dan itibaren TRIO programında ele alınacak. 

24 SAHA IÇI KAMERASI VE 100 KIŞILIK PRODÜKSIYON EKIBI

Derbinin heyecanı 24 saha içi kamerası, 2 motosiklet kamera ve 1 drone kamera ile sporseverlere aktarılacak. 100 kişilik prodüksiyon ekibi ve son teknolojiyle donatılmış yayın aracı OBVAN içeresinde bulunan 20 kişilik ekip, dev randevunun her dakikasını kesintisiz bir şekilde ekranlara taşıyacak.

AVRUPA’DAKI DERBI HEYECANI DA BEIN SPORTS’TA

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’da da derbi heyecanı nefes kesecek. 4 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.30’da, geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaptıran ve halen 4’üncü sırada bulunan Borussia Dortmund, evinde lig ikincisi Bayern Münih’i konuk edecek. “Der Klassiker” olarak anılan derbi beIN SPORTS 4 ekranlarında canlı yayınlanacak. 

İngiltere’de de liderin takipçisi Arsenal 4 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.30’da, Premier Lig’in güçlü takımlarından Newcastle United’a konuk olacak. Karşılaşma beIN SPORTS 3’te futbolseverlerle buluşacak.  Londra derbisi heyecanı ise 6 Kasım Pazartesi saat 23.00’da beIN SPORTS 3 ekranlarında yaşanacak. Lider Tottenham, aldığı istikrarsız sonuçlarla 10’uncu sıraya kadar gerileyen Chelsea ile evinde oynayacak. 

Yorumlar