Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi: Şimdi ne olacak?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı yarıda kaldı. Sarı-kırmızılı takım sahaya ideal 11'iyle çıkarken Fenerbahçe ise daha önce duyurduğu gibi U19 Takımından oluşan bir ilk 11 ile çıktı. Galatasaray, 50. saniyede Icardi ile 1-0 öne geçerken Fenerbahçe bu golün ardından takımı sahadan çekti. Hakem Volkan Bayarslan müsabakayı tatail etti. İşte TFF'nin izleyeceği yol haritası olası senaryolar

Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi: Şimdi ne olacak? - Sayfa 1

Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi: Şimdi ne olacak?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı yarıda kaldı. Sarı-kırmızılı takım sahaya ideal 11'iyle çıkarken Fenerbahçe ise daha önce duyurduğu gibi U19 Takımından oluşan bir ilk 11 ile çıktı. Galatasaray, 50. saniyede Icardi ile 1-0 öne geçerken Fenerbahçe bu golün ardından takımı sahadan çekti. Hakem Volkan Bayarslan müsabakayı birkaç dakikalık beklemenin ardından tatil ederken maçın akıbeti de merak konusu oldu. İşte TFF'nin izleyeceği yol haritası ve Galatasaray - Fenerbahçe maçına dair olası senaryolar

Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi: Şimdi ne olacak? - Sayfa 2

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Turkcell Süper Kupa maçı, Fenerbahçenin 2. dakikada sahadan çekilmesiyle yarıda kaldı.

Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi: Şimdi ne olacak? - Sayfa 3

U19 takımı oyuncuları saha kenarından antrenör Murat Zeki Göle'den gelen talimat ile golü yedikten sonra santra yapmayıp oyunu yeniden başlatmazken soyun odasına yöneldiler.

Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahadan çekildi: Şimdi ne olacak? - Sayfa 4

Maçın hakemi Volkan Bayarslan ve yardımcıları bir müddet bekleyip Fenerbahçe'nin geri gelmeyeceğine emin olduktan sonra maçı 4. dakika tatil etti. Bu kararın ardından Galatasaraylı oyuncular kutlamalara başlayıp taraftarları ile sevinç yaşadı. Peki şimdi ne olacak?