Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası Tümer Metin'in flaş Pelkas yorumu: 'By-pass falan mı oldu?'

Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, 90 dakika boyunca iyi bir oyun sergilediği karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. Mücadelenin ardından spor yorumcusu Tümer Metin değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası Tümer Metin'in flaş Pelkas yorumu: 'By-pass falan mı oldu?' - Sayfa 1

Tümer Metin, Tivibu Spor'da Fenerbahçe'nin 4-0 kazandığı Çaykur Rizespor mücadelesini değerlendirdi. İşte Tümer Metin'in yorumları...

Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası Tümer Metin'in flaş Pelkas yorumu: 'By-pass falan mı oldu?' - Sayfa 2

'KOLAY BİR GALİBİYET OLDU' 
"Fenerbahçe için kolay bir galibiyet oldu. Rizespor ise ligin bu haftasına kadar izlediğim en kötü takımlardan biri. Pereira maçtan sonra hangi ifadeleri kullanacak? Şimdiye kadar söylediği gibi savaştık, mücadele ettik, bunları mı söyleyecek?"

Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası Tümer Metin'in flaş Pelkas yorumu: 'By-pass falan mı oldu?' - Sayfa 3

'KAZANMASININ NEDENİ...' 
"Fenerbahçe bu akşam mücadele ederek mi kazandı? Sezon başından bu yana Pereira'nın söylediği mücadele gücü ile mi kazandı Fenerbahçe, bence değil. Fenerbahçe'nin kazanmasının nedeni kalitesinin Rizespor'dan fersah fersah daha iyi olması."

Fenerbahçe-Rizespor maçı sonrası Tümer Metin'in flaş Pelkas yorumu: 'By-pass falan mı oldu?' - Sayfa 4

'İKİNCİ GOLÜNÜN ARDINDAN OYUN KOPTU' 
"Fenerbahçe'nin ikinci golünün ardından oyun koptu. Hat-trick çok önemli bir şeydir, Serdar Dursun'u da tebrik edelim. İkinci golü çok güzeldi."