Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe Olympiakos deplasmanında turu İstanbula bıraktı!

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde yarı final için sahaya çıktı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Olympiakos'a konuk oldu. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali ilk ayağında Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler bu sonuçla birlikte yarı final umudunu İstanbul'a taşıdı.

Abone ol
Abone ol 11 Nisan 2024 21:59

Fenerbahçe Olympiakos deplasmanında turu İstanbula bıraktı!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finali ilk maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu.

Kırmızı-beyazlılar 8. dakikada Fortounis'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. 32. dakikada ise Jovetic'in attığı golle fark 2'ye çıktı.

Olympiakos 56. dakikada Chiquinho'nun topu ağlarla buluşturmasıyla skoru 3-0'a getirdi.

Fenerbahçe Dusan Tadic'in 68. dakikada penaltıdan kaydettiği golle farkı 1'e indirirken, İrfan Can Kahveci'nin 74. dakikada kaydettiği golle skoru 3-2 yaptı.

Rövanş mücadelesi 18 Nisan Perşembe günü Kadıköy'de oynanacak. Eşleşmenin kazananı, final için Aston Villa - Lille çeyrek finalinin galibiyle karşılaşacak.

OOSTERWOLDE SEDYEYLE ÇIKTI

Mücadelenin 42. dakikasında sakatlanan Jayden Oosterwolde, 45. dakikada sahadan sedyeyle ayrılarak yerini Ferdi Kadıoğlu'na bıraktı.

TADIC 5 YIL SONRA EN YÜKSEK SAYISINA ULAŞTI

Bu sezon Avrupa kupalarındaki altıncı golünü Olympiakos filelerine gönderen Dusan Tadic, 2018/19'dan (Ajax formasıyla 9 gol) bu yana bu turnuvalarda en yüksek sayıya ulaştığı sezonu yaşıyor.

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe tarihinde bir Avrupa kupası sezonunda beş gole ulaşan üçüncü Türk oyuncu oldu.

 

 

Yorumlar