Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe Nenad Bjelica ile anlaştı iddiası! İşte ortaya çıkan detaylar...

Fenerbahçe Ersun Yanal ayrıldıktan sonra 2 aydır teknik direktör arayışlarını sürdürüyordu. Fenerbahçe'nin teknik direktörlük koltuğuna oturtmak istediği Nenad Bjelica ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hırvat teknik adamla yapılan görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Fenerbahçe Nenad Bjelica ile anlaştı iddiası! İşte ortaya çıkan detaylar... - Sayfa 1

Ersun Yanal'ın takımdan gönderilmesinin ardından teknik direktör arayışına başlayan Fenerbahçe'de ilk gündeme gelen isimlerden birisi olan Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Fenerbahçe Nenad Bjelica ile anlaştı iddiası! İşte ortaya çıkan detaylar... - Sayfa 2

Toplantı bugün 
Kulüp Başkanı Ali Koç’un yönetim kuruluna yeni teknik direktör konusunda bilgilendirme yapacağı, bugüne kadar teknik direktör seçimiyle alakalı olarak yürüttükleri çalışmaları aktaracağı belirtildi.

Fenerbahçe Nenad Bjelica ile anlaştı iddiası! İşte ortaya çıkan detaylar... - Sayfa 3

Corona virüs salgını nedeniyle ertelenen ligin yeniden başlama ihtimalinin ortaya çıkması sonrasında belli gruplar dahilinde çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin, Bjelica konusuyla ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor. 

Fenerbahçe Nenad Bjelica ile anlaştı iddiası! İşte ortaya çıkan detaylar... - Sayfa 4

Gelirse karantinaya alınacak 
Bjelica’nın ismi açıklansa bile seyahat kısıtlaması olduğu için Türkiye’ye gelemeyecek. Gelse bile Hırvat teknik adamın KYK yurtlarında 14 günlük karantina süreci yaşamasını istemeyen yönetimin bu nedenle açıklamayı daha uygun bir zaman diliminde yapması muhtemel.