Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe-Konyaspor maçında taraftardan deprem için anlamlı pankart! Sahaya atkı ve bere attılar!

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma sebep olan deprem sonrası Türkiye tek yürek oldu! Fenerbahçe-Konyaspor maçında taraftarlar, depremden etkilenen vatandaşlarımız için sahaya eldiven, atkı ve bere attı. Sarı-lacivertli taraftar tarafından tribünde açılan "Yaşayan gözler umut dolacak, en güzel yarınlar bizim olacak" pankart görenleri duygulandırdı.

Fenerbahçe-Konyaspor maçında taraftardan deprem için anlamlı pankart! Sahaya atkı ve bere attılar! - Sayfa 1

Fenerbahçe-Konyaspor maçında taraftardan deprem için anlamlı pankart! Sahaya atkı ve bere attılar!

Fenerbahçe-Konyaspor maçında taraftardan deprem için anlamlı pankart! Sahaya atkı ve bere attılar! - Sayfa 2

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta erteleme maçında Fenerbahçe, Konyaspor ile karşılaştı. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından Fenerbahçe ile Konyaspor karşılaşması öncesinde iki takım futbolcuları ile mücadelenin hakemleri siyah tişörtle ısınmaya çıktı. Tişörtlerin ön kısmında ”Geçmiş Olsun Türkiyem” arka kısmında ise “Yaralarımızı Birlikte Saracağız” yazısı yer aldı.

Fenerbahçe-Konyaspor maçında taraftardan deprem için anlamlı pankart! Sahaya atkı ve bere attılar! - Sayfa 3

"YAŞAYAN GÖZLER UMUT DOLACAK"
Ülker Stadyumu Okul Açık tribününde sarı-lacivertliler taraftarlar tarafından "Yaşayan gözler umut dolacak, en güzel yarınlar bizim olacak" pankartı açıldı.

Fenerbahçe-Konyaspor maçında taraftardan deprem için anlamlı pankart! Sahaya atkı ve bere attılar! - Sayfa 4

“ACIMIZIN TARİFİ YOK ÜLKEMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”
Konyaspor seremoniye “Futbol Ailesi 1 Mart’ta Canlı Yayında #OmuzOmuza”, Fenerbahçe ise “Acımızın Tarifi Yok Ülkemizin Başı Sağ Olsun” yazılı pankartla çıktı. Fenerbahçeli futbolcuların mücadelede giydikleri formaların arkasında ise deprem felaketinin yaşandığı illerin isimleri yer aldı.