Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe Kaan Ayhan'la masaya oturdu!

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe'de stoper hattına takviye yapmak için kollar sıvandı. Luan Peres ve Gustavo Henrique'nin sakatlığıyla sarsılan Sarı Lacivertli kulüp milli yıldızla masaya oturdu. İşte Sarı Kanarya'da yaşanan sıcak gelişmeler...

Abone ol
Abone ol 05 Kasım 2022 21:28

Spor Toto Süper Lig'de son olarak İstanbulspor'u 5-2 yenen Fenerbahçe, 26 puanla lider konumda bulunuyor. UEFA Avrupa Ligi'nde de yoluna dolu dizgin devam eden Fenerbahçe Dinamo Kiev'i 2-0 mağlup ederek grubunu 14 puanla lider tamamladı. Kanarya bu skorla beraber son 16 turuna doğrudan katılım hakkı elde etti. Ligde lider olarak bulunan Fenerbahçe, Jorge Jesus önderliğinde devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Kanarya, Avrupa gruplarında yeni transferlerinden Luan Peres ve Gustavo Henrique'nin sakatlanmasının ardından stoper arayışlarına başladı. UEFA Avrupa Ligi'nde ve Spor Toto Süper Lig'de yoluna doludizgin devam eden Fenerbahçe, Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak istiyor. Devre arasında stoper takviyesi yapmayı planlayan sarı-lacivertliler, 27 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Sassuolo ile görüşmelere başladı.

Serie A ekibinde istediği süreyi alamayan Kaan Ayhan da ayrılığa sıcak bakıyor. Galatasaray da sezon başında milli stoperin transferi için görüşme gerçekleştirmiş ancak İtalyan ekibini ikna edememişti.

Kaan Ayhan, bu sezon Serie A'da yalnızca 3 maça ilk 11'de başladı.

Yorumlar