Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe ile anlaşan Mesut Özil, İstanbul'da! İşte o görüntüler...

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Mesut Özil, İstanbul’a geldi. Fenerbahçe'nin dünya yıldızı transferi Mesut Özil İstanbul'da! Yıldız oyuncuyu Londra'dan İstanbul'a getiren uçak Atatürk Havalimanı'na indi. Terminalde FB TV'ye açıklamalarda bulunan Mesut Özil, "Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeli'ydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor. " dedi.

Fenerbahçe ile anlaşan Mesut Özil, İstanbul'da! İşte o görüntüler... - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil İstanbul'da... Londra Luton Havalimanı'ndan kalkan uçak TSİ 01.10'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na indi. Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil'i yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu karşıladı.

Fenerbahçe ile anlaşan Mesut Özil, İstanbul'da! İşte o görüntüler... - Sayfa 2

Terminalde FB TV'nin sorularını yanıtlayan Mesut Özil şu sözleri söyledi:

Bana destek veren herkesten Allah razı olsun. İnşallah sahada bunun karşılığını veririm. Çok heyecanlıyım. Ben her zaman Fenerbahçeli'ydim. Bir rüya benim için de gerçekleşiyor. İnşallah takım arkadaşlarımla başarılı olacağız. İnşallah her şey çok güzel olacak.

Fenerbahçe ile anlaşan Mesut Özil, İstanbul'da! İşte o görüntüler... - Sayfa 3

Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun açıklamaları:

Mesut Özil için hayırlı bir süreç olur. Evlerine hoş geldiler. Mesut’un çocukluk hayali, Fenerbahçeliler’in rüyası gerçekleşecek. Önümüzde küçük bir sürecimiz var sonrasında gerekli açıklamalar yapılır. Mesut, Fenerbahçemize hayırlı olsun. İnşallah beraberce nice kupalar kazanacağız.

Fenerbahçe ile anlaşan Mesut Özil, İstanbul'da! İşte o görüntüler... - Sayfa 4

YILDIZ OYUNCU VE AİLESİ ÖZEL UÇAKLA GELDİ

İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal'da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe ile sözleşme imzalamak üzere, kendisini Londra'dan almaya giden uçakla saat 22.13'te hareket etti. Mesut Özil ve ailesini taşıyan özel uçak saat 01.05'te İstanbul'a indi. Eşi Amine Gülşe ve kızı Eda Özil ile Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen yıldız oyuncuyu, sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Emre Belözoğlu ve kulüp yetkilileri karşıladı. Mesut Özil ve ailesi, kendilerini karşılamaya gelenlerle kısa süre sohbet ettikten sonra havalimanından ayrıldı.