Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 1

Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ocak ayı transfer çalışmaları da hızlandı. Gündemde çok sayıda isim bulunuyor. Üç büyüklerden ayrılması beklenen futbolcular da az değil. İşte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri... Demba Ba tamam Sarı-kırmızılı ekibin Beşiktaş'ın eski golcüsü Demba Ba ve kulübü Shanghai Shenhua ile oyuncunun transferi için anlaştığı iddia edildi. Sabah'ın haberine göre oyuncu bedelsiz kiralanacak. Demba Ba ise 1.3 milyon euro alacak.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 2

Alan'la anlaşma da tamam Devre arasında kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray, Guangzhou Evergrande'nin golcüsü Alan Carvalho için girişimlerini hızlandırdı. Fanatik'in haberine göre; sarı kırmzıılı yönetim, Çin ekibi Guangzhou Evergrande'nin golcüsü Alan Carvalho ile her konuda anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 3

Fenerbahçe harekete geçti Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe'den flaş hamleler gelmeye başladı. Ersun Yanal'ın imzasından sonra transfer çalışmaları hız kazandı.Slimani'de hayal kırıklığı yaşayan sarılacivertlilerin Kasımpaşa forması giyen Mbaye Diagne'ye teklif götüreceği belirtildi.27 yaşında ve 1.93 boyundaki Sennegalli santrafor şu anda Spor Toto Süper Lig'de en fazla gol atan oyuncu durumunda. Süper Lig'de çıktığı 16 maçta attığı 18 golle gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Mbaye Diagne'nin 2 de asisti bulunuyor.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 4

Medel'e talip var İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Gary Medel'i kadrosuna katmak istiyor. İngiliz kulübü yetkililerinin birkaç gün için Beşiktaş'la bir araya gelmesi bekleniyor.