Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 1

Süper Lig'de ara transfer dönemi yaklaşırken Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ocak ayı transfer çalışmaları da hızlandı. Gündemde çok sayıda isim bulunuyor. Üç büyüklerden ayrılması beklenen futbolcular da az değil. İşte Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'ye Trabzonsporlu Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal, ara transferinde orta sahaya takviye yapılmasını beklerken sürpriz bir isme gözler çevrildi. Ajansspor'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Ocak'ta Trabzonspor'dan ayrılması beklenen Juraj Kucka'yı gündemine aldı. Trabzonspor'la yaşadığı problemlerin ardından kulüpten ayrılma kararı alan ve iddialara göre Trabzonspor'un Beşiktaş maçında arkadaşlarıyla vedalaşan Kucka, Fenerbahçe ile ilk teması gerçekleştirdi. Tarafların görüşmeden olumlu sonuç aldığı aktarıldı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 2

Gidiyor İngiliz basınına göre Beşiktaş’ta bekleneni veremeyen Oğuzhan Özyakup da Ocak ayında Southampton’a transfer olacak. İngiliz basınına göre Beşiktaş’ta bekleneni veremeyen Oğuzhan Özyakup da Ocak ayında Southampton’a transfer olacak. Yıldız oyuncunun sezon başında da ismi bir çok transfer söylentisine karışmıştı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 3

Hannover ısrarlı Bundesliga’nın dibine yerleşen Hannover’in kurtuluş için gözünü Younes Belhanda’ya diktiği iddia edildi… daha önce Faslı oyuncuyu Schalke’ye aldıran Andre Breitenreiter’in, Belhanda için ısrarcı olduğu bildirildi. Hannover’in devre arasında Faslı oyuncu için teklif yapacağı, Galatasaray’ın vereceği cevaba göre Alman ekibinin oyun sistemini bir yeniden kurgulayacağı gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Sayfa 4

Terim istedi Galatasaray'ın Rizespor'da forma giyen Vedat Muric'le ilgilendiği iddia edildi. Terim'in Kosovalı oyuncuyu çok beğendiği ve bu nedenle futbolcunun transfer listesine alındığı öğrenildi.