Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe gol oldu yağdı Sivas'a! Fenerbahçe EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında konuk ettiği EMS Yapı Sivasspor'u 4-1 ile geçen Fenerbahçe, zirve yarışında hataya yer vermedi. Fenerbahçe, bu galibiyetle rakibi Galatasaray'ın 3 puan aldığı haftada hataya yer vermedi ve puanını 37'ye yükselterek averajla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe gol oldu yağdı Sivas'a! Fenerbahçe EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

Fenerbahçe EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri Fenerbahçe: 4 - EMS Yapı Sivasspor: 1

Fenerbahçe, bu galibiyetle rakibi Galatasaray'ın 3 puan aldığı haftada hataya yer vermedi ve puanını 37'ye yükselterek averajla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Fenerbahçe gol oldu yağdı Sivas'a! Fenerbahçe EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

Karşılaşmaya etkili başlayan Fenerbahçe, üst üste net pozisyonlar üretse de golü bulamadı. Müsabakanın 17. dakikasında Sebastian Szymanski'nin golüyle öne geçen sarı-lacivertliler, golün ardından da baskılı oyununa devam etti. Mücadelenin 42. dakikasında bu sefer İrfan Can Kahveci ile golü bulan Fenerbahçe, soyunma odasına da 2-0 üstün gitti.

Fenerbahçe gol oldu yağdı Sivas'a! Fenerbahçe EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3

İkinci yarıya iyi başlayan konuk ekip, 50. dakikada Manaj'ın golüyle farkı 1'e indirdi. Çabuk toparlanan Fenerbahçe, 68. dakikada Alaaddin Okumuş'un kendi kalesine attığı golle farkı yeniden 2'ye çıkardı. Ataklarını sürdüren sarı-lacivertliler, yine Dzeko'nun ayağından 75. dakikada bir gol daha buldu ve sahadan da 4-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe gol oldu yağdı Sivas'a! Fenerbahçe EMS Yapı Sivasspor Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4

Fenerbahçe, bu galibiyetle rakibi Galatasaray'ın 3 puan aldığı haftada hataya yer vermedi ve puanını 37'ye yükselterek averajla yeniden liderlik koltuğuna oturdu.