Anasayfa /  Ekonomi

Faturalar yüksek geliyorsa çözümü basit! Bunu yapan 150 TL indirim kazanacak

Fatura yükünden kurtulmak isteyen vatandaşlara avantajlı bir kampanya duyuruldu. Kampanya şartlarını yerine getirenler faturalarında 150 TL tasarruf edecek.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2023 14:28

Vatandaşlar bir süredir yüksek gelen elektrik, doğalgaz ve su faturalarıyla boğuşuyor. Faturalarını düşürmek için türlü yollar deneyen ancak başaramayan kişiler için yeni bir kampanya duyuruldu.

Haberport’ta yer alan habere göre, fatura ödemelerini bu banka üzerinden yapan kişiler 150 TL tutarında indirim kazanacak. Bunun için yapılması gereken işlem ise oldukça basit.

Fatura ödemelerine 150 TL kazanın!

Özel bankalardan biri olan Yapı Kredi müşterilerine avantajlı bir haber verdi. Buna göre faturalarını Yapı Kredi Bankası üzerinden otomatik ödeme talimatı vererek ödeyen müşteriler tam 150 TL kazanacak. Bu bilgiyi son dakika öğrenen vatandaşlar ise işlemin detaylarına ilişkin bilgi edinmek istiyor.

Bankadan açıklanan kampanya detaylarına göre, müşterilerin 3 yeni fatura ödeme talimatı ya da HSG ödeme talimatı vermesi gerekiyor. Kampanyaya katılmak için cep telefonundan 3370’e ‘TALİMAT’ yazıp boşluk bıraktıktan sonra TC kimlik numarasının yazılarak gönderilmesi yeterli olacaktır.

İlgili kampanya 10 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek. 2 fatura ya da HGS talimatı için 100 TL hediye puan verilecek. Ayrıca kredi kartı üzerinden talimat verildiğinde de ekstra 50 TL kazanma imkanı doğacak. Vatandaşlar böylelikle fatura ödemelerinde 150 TL indirim kazanmış olacaklar.

Kaynak: https://www.haberport.com/faturalari-toplayip-bu-bankaya-odeyin-tam-150-tl-indirim-yapilacak-evine-fatura-gelenler-dikkat/90992/

Etiketler Fatura indirim tasarruf
Yorumlar