Anasayfa /  Politika

Fatih Erbakan'ın 'ittifak' açıklaması çok konuşuldu!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milli Görüş'ün prensiplerine, kırmızı çizgilerine riayet edilmeyecekse bizim herhangi bir ittifakın içerisinde yer almamızın hiçbir anlamı yok. Yeniden Refah Partisi olarak seçimlere tek başımıza gireceğiz." ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 08 Ocak 2023 22:05

Fatih Erbakan, partisinin Kızılcahamam'daki "İktidara Hazırlık Kampı"nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erbakan, 4 yıl önce kurulan Yeniden Refah Partisi'nin "koşar adım" hedefe doğru gittiğini ifade ederek bunun Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının açıkladığı partilerinin üye sayısındaki artıştan da görülebileceğini söyledi.

İTTİFAK MESELESİ

Soruları da yanıtlayan Erbakan, Altılı Masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı yönündeki soruya, "İçeriden, dışarıdan, nereden cumhurbaşkanı getirirlerse getirsinler asıl mesele zihniyet meselesidir." karşılığını verdi.

Erbakan, "ittifak" tartışmalarına ilişkin soru üzerine de şunları kaydetti: "Yeni sistem, ittifakları gündeme getiriyor.  Bizim derdimiz Milli Görüş zihniyetinin Türkiye'de iktidara gelmesidir. Bu olmadıktan sonra yani Milli Görüş'ün prensiplerine, kırmızı çizgilerine riayet edilmeyecekse bizim herhangi bir ittifakın içerisinde yer almamızın hiçbir anlamı yok. Seçimlere tek başımıza gireceğiz."

Etiketler fatih erbakan
Yorumlar