Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Farklı Bankalar İçin Gişe Görevlisi Personel Alım İlanı Yayımlandı

Farklı Bankalar İçin Gişe Görevlisi Personel Alım İlanı Yayımlandı. Bankalara Gişe Görevlisi Alımı Yapılacaktır.Bir çok banka değişik şehirlerde çalıştırılmak üzere vezne görevlisi alacağını duyurdu. Haberin detayları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 26 Haziran 2019 11:12

Farklı Bankalar İçin Gişe Görevlisi Personel Alım İlanı Yayımlandı.

Bankalara Gişe Görevlisi Alımı Yapılacaktır.Bir çok banka değişik şehirlerde çalıştırılmak üzere vezne görevlisi alacağını duyurdu. Haberin detayları haberimizde.

Türkiye genelinde birçok banka hali hazırda faaliyet göstermekte olup 4 banka haziran ayı içerisinde yayınladıkları ilanlarda gişe yetkilisi ve diğer benzer kadrolar için alım yapacaklarını açıkladı. Buna göre alım yapacak bankalar Akbank, Fibabanka, Aktif Yatırım Bankası, Creditwest şeklinde yer almaktadır. Bankaların farklı illerdeki şubelerine yapılacak olan alımlarda adayların sağlaması gerek birtakım şartlar bulunmakta olup bu şartlar ev kadro detayları haberin devamında yer almaktadır.




Akbank 

gişe yetkilisi alımı

nda adayların 1991 yılından sonraki bir doğum tarihine sahip olması, üniversitelerin ilgili 4 yıllık bölümlerinden mezun olmaları, erkekler için askerlikle ilgisinin bulunmaması veya en az 2 yıl tecilli olması şartları aranmaktadır.


Creditwest Bankası Kıbrıs’ta faaliyet gösteren bir banka olmakla birlikte gişe yetkilisi kadrosuna başvurmak isteyen adayların üniversitelerin ekonomi ile ilgili 4 yıllık bölümlerinden mezun olma, ofis programlarını iyi derecede kullanma, 30 yaşını geçmemiş, seyahat engeli bulunmayan ve iyi derecede İngilizce bilen, erkekler için ise askerlik görevini tamamlamış olması şartlarını sağlamasını istemektedir.


Aktif Yatırım Bankası ilgili ilanında adayların lisans ya da ön lisans ekonomi bölümlerinden mezun olma, İngilizce, Fransızca ya da Rusça dillerinde birini iyi derecede bilme, esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek, iletişimi güçlü olacak şeklinde başvuru şartları belirtmiştir.


Fibabanka ise adaylardan en az 1990 doğumlu olma, en az 1 yıl deneyimi olma, nakit ve para işlemlerini yapabilecek nitelikte olma, yabancı dil bilen ve askerliğini tamamlamış (erkekler için) şartlarının sağlanmasını istemektedir.




Bankalar İçin Gişe Görevlisi Personel Alım İlanalarına ulaşmak ve başvuru yapmak için TIKLAYIN


Yorumlar