Anasayfa /  Foto Galeri

Facebook ve WhatsApp kullanıcılarına şoke eden çağrı! Şifrenizi hemen değiştirin

Meta, Facebook ve WhatsApp kullanıcılarına, şifreler gibi önemli bilgileri çalmayı amaçlayan "phishing" (oltalama) saldırısının kurbanı olabilecekleri konusunda uyarıda bulundu. Ayrıca, bir dolandırıcılık kurbanı olabileceğini düşünen kişilerden hemen şifrelerin değiştirilmesi istendi. İşte Facebook ve WhatsApp kullanıcılarına yapılan uyarının detayları...

Facebook ve WhatsApp kullanıcılarına şoke eden çağrı! Şifrenizi hemen değiştirin - Sayfa 1

Facebook ve WhatsApp kullanıcılarına kritik bir uyarı geldi. Çatı şirket Meta'dan yapılan açıklamada, son dönemde siber saldırıların arttığı, kullanıcıların şifrelerini değiştirmeleri gerektiği belirtildi.

Facebook ve WhatsApp kullanıcılarına şoke eden çağrı! Şifrenizi hemen değiştirin - Sayfa 2

Dünyanın en kullanılan sosyal medya platformlarının başında gelen Facebook ve WhatsApp ile ilgili çatı şirket Meta’dan kullanıcılara uyarı geldi.

Facebook ve WhatsApp kullanıcılarına şoke eden çağrı! Şifrenizi hemen değiştirin - Sayfa 3

Yapılan uyarıda Facebook ve WhatsApp kullanıcılarının, elektronik dolandırıcılıklardaki artıştan sonra şifrelerini değiştirmeleri gerektiği belirtildi.

Facebook ve WhatsApp kullanıcılarına şoke eden çağrı! Şifrenizi hemen değiştirin - Sayfa 4

Dünyanın en çok kullanılan sitelerinden ikisinin kimlik avı dolandırıcılıklarına karşı hesaplarını güçlendirme çağrısı yapılırken, elektronik ortamda bilgilerinin çalınabileceği vurgulandı.