Anasayfa /  Magazin

Ezgi Mola evleniyor! Nikaha sadece 14 kişi katılacak

Magazin dünyasının sevilen ismi Ezgi Mola, sevgilisi, Mustafa Aksakallı dünya evine giriyor. İkilinin nikahına ise sadece 14 kişi katılacak. Peki Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı kimdir?

Abone ol
Abone ol 08 Mayıs 2023 15:07

Dört senedir işletmeci Mustafa Aksakallı ile ilişki yaşayan Ezgi Mola bugün aile arasında yapılacak olan bir törenle dünyaevine giriyor.

Çok sık evlilik haberleriyle gündeme gelen çift bu akşam aile arasında yapılacak bir törenle dünya evine girecek. İkilinin sade nikah törenlerine aile ve yakın dostlarından sadece 14 kişi katılacak. İkilinin nikah şahitliğini ise; Sinan Engin, Oğulcan Engin ve Enis Arıkan yapacak.

Mustafa Aksakallı kimdir?

Mustafa Aksakalı lüks işletme sahibi bir kişidir. Mustafa Aksakallı'nın Enis Arıkan, Berkay, Gizem Karaca ve Kerimcan Durmaz ile yakın arkadaşlığı oldukça ile dikkat çekiyor.

Sosyal medyada tanınan bir isim olan Mustafa Aksakallı, Kuşadası'nda eğlence merkezi sahibi. İzmir'li olan Aksakallı'nın boyu ise 1.80'dir.

Ezgi Mola kimdir? 

Ezgi Mola, 29 Mart 1983'te İstanbul'da doğdu ve aslen Malatyalıdır. Ezgi Mola, eğitim hayatına İstanbul'da başlayarak Hasan Ali Yücel İlkokulu, Turhan ve Mediha Tansel İlkokulu, Kadir Rezan Has Ortaokulu ve Halit Armay Lisesi'nden mezun olmuştur.

Ezgi Mola'nın yeteneği sayesinde kariyerinde birçok başarıya imza atan oyuncu, Türk sinema ve televizyon dünyasında önemli projelerde rol aldı. Bu evlilik kararı ile birlikte Mola, evli ünlüler kervanına katılmış oldu. 

Yorumlar