Anasayfa /  Medya

Evsiz çift doğan bebeklerine Müge ismini verdi

Geçtiğimiz hafta canlı yayına çıkan Nazmiye Yayla ve Aydoğan Avcı çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Sokakta kalan ve gidecek yerleri olmayan çifte Müge Anlı elini uzatmıştı. Çift bebeklerine Müge ismini verdi.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2018 16:35

Geçtiğimiz hafta Müge Anlı’nın programına gelen Nazmiye Yayla ve eşi Aydoğan Avcı aileleri onlara sahip çıkmayınca sokakta kalmıştı. İzmir’de yaşayan çift, başlarını sokacak bir yer bulamayınca İstanbul’a geldiler. Burada da tutunamayan genç çift çareyi Müge Anlı’ya gelmekte buldu.



Müge Anlı’nın sahip çıktığı evsiz çift, öncelikle bir otele yerleştirilip giydirildi. 7 buçuk aylık hamile olan Nazmiye Hanıma bebeği için de kıyafetler alındı.

Şubat ayında doğması beklenen bebek, dün çifte ev bakılırken sürpriz yaptı. Müge Anlı’nın yardım eli uzattığı sokakta kalan çiftin bebekleri küçük Müge, 13 Aralık Perşembe günü dünyaya geldi!

Müge Anlı 13 Aralık programında bebeğin doğduğu açıklandı. 1.750 kg olarak dünyaya gelen bebeğe evsiz çift kendilerine yardım eli uzatan Müge Anlı’nın ismini verdiler.



Müge Anlı 13 Aralık günü küçük Müge’nin de annesinin de sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi.

MÜGE BEBEK DOĞDU

İzmir’de yaşayan 8 aylık hamile Nazmiye Yayla ve eşi Aydoğan Avcı, aileleri tarafından reddedilince sokakta kaldı. Ne yapacağını bilmeyen çift Müge Anlı’ya sığındı. Müge Anlı, önce çiftin nikah işlemleri için kolları sıvadı. Ardından kiralık ev aramaya başladı. Çift yeni hayatlarına başlayacakları evi görmeye giderken Nazmiye Yayla’nın sancısı geldi ve bebeğini dünyaya getirdi.

Bebeklerine, kendilerine yarım eli uzat Müge Anlı’nın ismini verdiler. Müge Anlı, küçük Müge’nin sağlık durumunun çok iyi olduğunu bildirdi.


Yorumlar