Anasayfa /  Güncel

Et işleme tesisine baskın: 3 ton eti yerlerden topladılar!

Bursa'da bir et işleme tesisine yapılan baskında skandal görüntüler ortaya çıktı. Hijyen kurallarını hiçe sayarak et ve et ürünlerini depolayan işletmedeki görüntüler 'pes' dedirtti. Osmangazi Belediyesi Zabıta ekiplerinin yerlerden topladığı yaklaşık 3 ton et ve et ürünlerine imha edilmek üzere el konulurken, işletmeye 51 bin 200 lira cezai işlem uygulandı. İşte et işleme tesisindeki skandal görüntüler!

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 10 Haziran 2022 12:22

Bursa'da bir et işleme tesisine yapılan baskında skandal görüntüler ortaya çıktı. Hijyen kurallarını hiçe sayarak et ve et ürünlerini depolayan işletmedeki görüntüler 'pes' dedirtti. Osmangazi Belediyesi Zabıta ekiplerinin yerlerden topladığı yaklaşık 3 ton et ve et ürünlerine imha edilmek üzere el konulurken, işletmeye 51 bin 200 lira cezai işlem uygulandı.

Bursa'da soğuk hava deposu olarak kullanılan bir et işleme tesisine belediye ekiplerince baskın yapıldı. Et işleme tesisine yapılan baskında skandal görüntüler ortaya çıktı. Ekiplerin yerlerden topladığı 3 ton et ve et ürününe imha edilmek üzere el konuldu. İnsan sağlığını hiçe sayan işletmeye ise 51 bin 200 lira cezai işlem uygulandı.

Yorumlar