Anasayfa /  Foto Galeri

Estetiğim yok diyen Defne Samyeli'nin yıllar öncesinden fotoğrafları çıktı! Ardaki farka şaşırttı!

Estetiğim yok diyen Defne Samyeli'nin yıllar öncesinden fotoğrafları çıktı! Sol Yanım dizisiyle tekrar oyunculuğa dönen ve dizide canlandırdığı Asena karakterindeki performansıyla beğeni toplayan Defne Samyeli'nin 'Estetiğim yok' açıklamasından sonra yıllar öncesine ait fotoğrafları ortaya çıktı. Ardaki farka şaşırttı!

Estetiğim yok diyen Defne Samyeli'nin yıllar öncesinden fotoğrafları çıktı! Ardaki farka şaşırttı! - Sayfa 1

Estetiğim yok diyen Defne Samyeli'nin yıllar öncesinden fotoğrafları çıktı!

Sol Yanım dizisiyle tekrar oyunculuğa dönen ve dizide canlandırdığı Asena karakterindeki performansıyla beğeni toplayan Defne Samyeli'nin 'Estetiğim yok' açıklamasından sonra yıllar öncesine ait fotoğrafları ortaya çıktı. Ardaki farka şaşırttı!

Estetiğim yok diyen Defne Samyeli'nin yıllar öncesinden fotoğrafları çıktı! Ardaki farka şaşırttı! - Sayfa 2

Sol Yanım dizisiyle tekrar oyunculuğa dönen ve dizide canlandırdığı Asena karakterindeki performansıyla beğeni toplayan Defne Samyeli'nin 'Estetiğim yok' açıklamasından sonra yıllar öncesine ait fotoğrafları ortaya çıktı.

Estetiğim yok diyen Defne Samyeli'nin yıllar öncesinden fotoğrafları çıktı! Ardaki farka şaşırttı! - Sayfa 3

Sunucu, oyuncu, şarkıcı Defne Samyeli, konuk olduğu bir radyo programında hakkında çıkan estetik iddialarına "Estetiğim yok" diye yanıt vermişti. Samyeli'nin açıklamaları sonrası ortaya çıkan fotoğraflar herkesi şaşırttı.

Estetiğim yok diyen Defne Samyeli'nin yıllar öncesinden fotoğrafları çıktı! Ardaki farka şaşırttı! - Sayfa 4

47 yaşındaki Defne Samyeli estetik yaptırıp yaptırmadığı soruları üzerine açıklama yapmış, "Bende estetik yok vallahi. Hepsi küçük dokunuş... İsteyen inansın, isteyen inanmasın... Olsa söylerdim. Çünkü biri yaptıracaksa, o kişi benim" ifadelerini kullanmıştı.