Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Ezmeci'den bomba ifşa: ''Eşim iki evli kadınla beni aldatıyor''

36 yaşındaki güzel psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabında yayınladığı soru ve ifşalarla da gündem oluyor. İşte o ifşalardan bazıları...

Esra Ezmeci'den bomba ifşa: ''Eşim iki evli kadınla beni aldatıyor'' - Sayfa 1

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu. Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

Esra Ezmeci'den bomba ifşa: ''Eşim iki evli kadınla beni aldatıyor'' - Sayfa 2

"Eşim beni 2 evli kadınla aldatıyor. Boşanmalı mıyım yoksa kalmalı mıyım? Dört tane de çocuğum var"

Esra Ezmeci danışanının sorusuna şöyle yanıt verdi: Böyle bir durumda o evlilikte kalmak size değersiz ve yetersiz hissettirir. Sizin önce eşinize rest çekip ona sınır çizip uzaklaştırmanız gerekir. Buna rağmen devam eden biriyle evliliği devam ettirmek sizi mutsuz hissettirir.

Esra Ezmeci'den bomba ifşa: ''Eşim iki evli kadınla beni aldatıyor'' - Sayfa 3

"Eşim benim iç çamaşırlarımı giyip sosyal medyada eşcinsellere göndermiş. Benimle olan ilişkisi normal mi? Ne yapmalıyım?

Esra Ezmeci danışanının sorusuna şu yanıtı verdi: Eşinizin büyük ihtimalle farklı bir cinsel yönelimi olabilir. Bu şekilde olan ve yıllarca bunu eşlerinden gizleyen kişiler olabilir. Eşinizle konuşun ve bir uzmandan birlikte psikolojik destek almaya çalışın.

Esra Ezmeci'den bomba ifşa: ''Eşim iki evli kadınla beni aldatıyor'' - Sayfa 4

"Daha yeni flört ediyoruz. Beraber bir yere gidip kalalım diyor."

Esra Ezmeci danışanının sorusuna şöyle yanıt verdi: "Tabi Tabi yaparız ilerde, çok güzel olur" deyin ama asla hemen gitmeyin. Umut verin ama yapmayın.