Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol'da DNA şoku! Fatma'nın çocuğunun babası bakın kim çıktı?

Geçen sezon Esra Erol'un programında işlenen Fatma olayı, yeni sezonda da gündemini korumaya devam ediyor. Zihinsel engelli Fatma'nın olayını işleyen Esra Erol, doğum yapan kadının çocuğu için DNA testi yaptırdı. Türkiye'nin konuştuğu Fatma'nın çocuğunun babası kim çıktı? Olaya ilişkin şoke eden detaylar...

Esra Erol'da DNA şoku! Fatma'nın çocuğunun babası bakın kim çıktı? - Sayfa 1

Esra Erol'da programına geçtiğimiz günlerde annesi Melahat Oruç'la birlikte katılan Fatma ihanete uğradığını ve Ahmet'ten şiddet gördüğü için kafasının yarıldığını söylemişti. Daha sonra Fatma bebeğiyle ilgili herkesi üzen haberi paylaşmıştı. Dün de Esra Erol'da Fatma ve Ahmet'in evliliğinde herkesi şoke eden bir gelişme yaşandı. 

Esra Erol'da DNA şoku! Fatma'nın çocuğunun babası bakın kim çıktı? - Sayfa 2

Esra Erol, doğum yapan kadının çocuğu için DNA testi yaptırdı. Çıkan sonuç herkesi şaşkına uğrattı. Bakın Türkiye'nin konuştuğu Fatma'nın çocuğunun babası kim çıktı?

Esra Erol'da DNA şoku! Fatma'nın çocuğunun babası bakın kim çıktı? - Sayfa 3


Defalarca ailenin yanına getirilmesine rağmen Ahmet'ten vazgeçmeyen Fatma, hamile olduğunu açıklamıştı.

Esra Erol'da DNA şoku! Fatma'nın çocuğunun babası bakın kim çıktı? - Sayfa 4

Herkesi şaşkına çeviren olay sonrasında Fatma, çocuğunu doğurdu. Fakat olay bununla da bitmedi. Çocuğunun enfeksiyon kapmasından dolayı hastanede olduğu öğrenilen Fatma, tekrardan Esra Erol'a katıldı.