Anasayfa /  Foto Galeri

Esra Erol'da 16 yıllık esrarengiz bir olayın perdesi aralandı! Kibar Ünüvar ilk eşini öldürdü mü?

Kibar Ünüvar ilk eşini öldürdü mü? Esra Erol'da programında 16 yıllık esrarengiz bir olayın perdesi aralandı. Kibar Ünüvar dolandırıcı mı? Değil mi? diye tartışılırken ilk eşinin şüpheli ölümü 'katil mi' sorusuna gündeme getirdi.

Esra Erol'da 16 yıllık esrarengiz bir olayın perdesi aralandı! Kibar Ünüvar ilk eşini öldürdü mü? - Sayfa 1

Esra Erol'da 16 yıllık esrarengiz bir olayın perdesi aralandı! Kibar Ünüvar ilk eşini öldürdü mü?

Esra Erol'da programında 16 yıllık esrarengiz bir olayın perdesi aralandı. Kibar Ünüvar dolandırıcı mı? Değil mi? diye tartışılırken ilk eşinin şüpheli ölümü 'katil mi' sorusuna gündeme getirdi.

Esra Erol'da 16 yıllık esrarengiz bir olayın perdesi aralandı! Kibar Ünüvar ilk eşini öldürdü mü? - Sayfa 2

Hafta içi her gün atv ekranında izleyiciyle buluşan "Esra Erol'da" programına Halil İbrahim Bey'in 'eşim beni dolandırdı' diye başvurması ile birlikte Kibar Ünüvar olayı gün yüzüne çıktı. Halil Bey’in iddiasına göre Kibar Ünüvar, 85 bin lira parasını almış ve daha sonra onu terk etmişti.

Esra Erol'da 16 yıllık esrarengiz bir olayın perdesi aralandı! Kibar Ünüvar ilk eşini öldürdü mü? - Sayfa 3

Halil İbrahim Bey, yalnız kalmamak için Kibar ile ikinci evliliğini yapmıştı. Kibar Hanımın kardeşim diye tanıştırdığı Hakkı'yla kendisini kandırdığını fark edince de soluğu Esra Erol'da aldı. Halil İbrahim Bey, başlık parası olarak 35 Bin TL, toplamda 85 Bin TL'yi Kibar'a kaptırmıştı. Evlendikten bir süre sonra da Halil İbrahim'i terk edip gitmişti.

Esra Erol'da 16 yıllık esrarengiz bir olayın perdesi aralandı! Kibar Ünüvar ilk eşini öldürdü mü? - Sayfa 4

Esra Erol, evlenerek erkekleri dolandırdığı düşünülen Kibar Ünüvar'ı bulup yayına çıkardı. Herkes, Halil İbrahim Bey'i parası için kandırmış diye düşünürken, Esra Erol ilk eşini sorunca olay bambaşka noktalara gitti. İhbar hattına Kibar Ünüvar ile ilgili gelen bilgiler de artıp Esra Erol araştırmaya başlayınca ortaya çıkanlar 'cinayet ihtimalini' gündeme taşıdı.