Anasayfa /  Medya

Esra Erol'da Kadriye ve Rana'nın DNA sonuçları açıklandı! Gözyaşları sel oldu...

Rana, Kadriye Hanımın kızı mı? ATV'de yayınlanan Esra Erol'da birbirlerine çok benzeyen Kadriye Hanım ile kızı olduğunu iddia ettiği Rana'nın DNA testi sonucu açıklandı.

Abone ol
Abone ol 28 Kasım 2018 20:48

Yıllar önce annesinin zoruyla bebeğini bir başkasına veren Kadriye hanım kızına ulaşmak için Esra Erol'dan yardım istemişti. Kadriye hanıma çok benzeyen ve ailes tarafından evlatlık verildiğini iddia eden Rana, kendisinin Kadriye hanımın kızı olabileceğini söylemişti. Bunun üzerine soru işaretlerinin kaldırılması için DNA testi yapıldı ve işte sonuç...

ATV'de Esra Erol'un programında Kadriye ile Selman'ın sıradışı olayı ilgi odağı olmuştu. Kadriye Hanım ve kızı olduğunu iddia ettiği Rana'ya DNA testi yapılmıştı. Herkesin merakla beklediği DNA testi sonuçlarını Esra Erol açıkladı.

KADRİYE VE SELMAN'IN ÇOCUĞUNA NE OLDU?

 Kadriye ve Selman çifti nişanlılık dönemlerinde birlikte oluyorlar. Genç kız hamile kalınca hayli otoriter olan babasından durumu saklamaya çalışıyor.

Kadriye ve Selman evlendiklerinde bebek dünyaya geliyor. Ancak Kadriye'nin annesi bunu 'babana söylemeyiz'" diyerek bebeği çocuk isteyen birini veriyor. Kendi öz çocuklarını evlenmiş olmalarına rağmen aile baskısından korkarak veren çift şimdi onu arıyorlar.

Rana da ailesinin kendisini evlatlık verdiğini söyleyerek Esra Erol'a başvurmuştu. Kadriye'ye çok benzediği için onun kızı olabileceğini düşünen Rana'ya DNA testi yapıldı.

TEST SONUÇLARI AÇIKLANDI

 Esra Erol'un açıkladığı DNA testi sonucuna göre Rana'nın Kadriye Hanım'ın kızı olmadığı ortaya çıktı. Gerçeklerin öğrenilmesinin ardından Esra Erol'da stüdyosunda gözyaşları sel oldu.

Kadriye Hanım duyduğu haberle stüdyoda hıçkırıklara boğulurken Rana da hüzünlü gözlerle durumu izledi. Kadriye kızını aramaya devam edeceğini söylerken Rana'ya da çok bağlandığını anlattı. 


Yorumlar