Anasayfa /  Foto Galeri

Eski koca kabusu! 4 ay evli kaldı 3,5 yıldır ölüm mesajları alıyor

Antalya’da yaşayan 30 yaşındaki Vehbiye Aydın'ın hayatı 4 aylık evliliğinin ardından boşandığı eski eşi tarafından kâbusa çevrildi. 3.5 yıldır eski eşinden tehdit ve ölüm mesajları aldığını dile getiren genç kadın, "Eski eş kurbanı olmak istemiyorum" dedi.

Eski koca kabusu! 4 ay evli kaldı 3,5 yıldır ölüm mesajları alıyor - Sayfa 1

Antalya'da 30 yaşındaki Vehbiye Aydın, boşandığı eşinden 3 buçuk yıldır ölüm mesajları alıyor. 'Eski eş kurbanı olmak istemiyorum' diyen Genç kadın, yaşadığı kabusu anlatırken kendi özel resimlerinin kullanılarak adına hesaplar açıldığını öne sürdü.

Eski koca kabusu! 4 ay evli kaldı 3,5 yıldır ölüm mesajları alıyor - Sayfa 2

Antalya’da yaşayan katip Vehbiye Aydın, arkadaş ortamında tanıştığı G.Z. ile 2017 yılının ocak ayında evlendi. Aydın, eşinin ziynet eşyaları ve paraları sanal bahis sitelerinde kaybettiğini öğrenince boşanma kararı aldı. 

Eski koca kabusu! 4 ay evli kaldı 3,5 yıldır ölüm mesajları alıyor - Sayfa 3

Tokat attı:

 4 aylık evlilikleri sonlanan Aydın, ailesinin yanına döndü ve boşanma süreci başladı. Bu süreçte açılan boşanma davası nedeniyle eşine sıkıştırıp tokat atan G.Z, ayrılmamak için uzun süre direndi.

Eski koca kabusu! 4 ay evli kaldı 3,5 yıldır ölüm mesajları alıyor - Sayfa 4

Mahkeme çifti 10 ay önce boşadı.

İddiaya göre, G.Z, genç kadının peşini bırakmadı cep telefonundan mesaj ve sosyal medya araçlarından ölüm ve tehdit mesajları atmaya devam etti.