Anasayfa /  Foto Galeri

Eski eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla programlarına ara veren Cem Dizdar ekranlara geri döndü!

Eski eşi Selin Barlas'a şiddet uyguladığı iddia edilen ve ortaya çıkan iddialar sonrası, "Ben sözel, psikolojik ve fiziksel şiddetin faili değil, mağduruyum. Bu, sizlerin de hakikati olana kadar programlara katılmayacağım" diyerek TRT Spor'daki yayınlara çıkmayan gazeteci Cem Dizdar, 3 ay sonra ekranlara geri döndü.

Eski eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla programlarına ara veren Cem Dizdar ekranlara geri döndü! - Sayfa 1

Ünlü futbol yorumcusu ve köşe yazarı Cem Dizdar'ın, Kasım ayında eski eşi Selin Barlas'a şiddet uyguladığı iddia edilmiş ancak Dizdar, bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Eski eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla programlarına ara veren Cem Dizdar ekranlara geri döndü! - Sayfa 2

Yaşanan bu olay sonrası tecrübeli gazeteci TRT Spor'da yorumculuk yaptığı Spor Manşet ve Futbol Aklı programlarına katılmayacağını duyurmuş ve "Sonuç olarak, ısrarla ve inatla söyleyeceğim şey şudur; ben sözel, psikolojik ve fiziksel şiddetin faili değil, mağduruyum. Hakikat budur. Bu, sizlerin de hakikati olana kadar TRT Spor'da yorumcusu olduğum Spor Manşet ve Futbol Aklı programlarına katılmamaya karar verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Eski eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla programlarına ara veren Cem Dizdar ekranlara geri döndü! - Sayfa 3

3 AY SONRA GERİ DÖNDÜ
Cem Dizdar, bu açıklamasının üzerinden 3 ay geçtikten sonra TRT Spor'daki Spor Manşet programındaki yorumculuk görevine kaldığı yerden devam etmeye başladı. Dizdar, Serkan Yetkin moderatörlüğündeki programa 3 ay sonra geri dönmüş oldu.

Eski eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla programlarına ara veren Cem Dizdar ekranlara geri döndü! - Sayfa 4

AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI
Programdan ayrıldığını duyurduğu açıklamasında tecrübeli gazeteci, "Bir gün bu programlarda buluşacağız. Bundan adım gibi eminim. O buluşmaya, bana acımasızca saldırmasına rağmen utanma duygusunu kaybetmeyenler de gelsin isterim. Sorgusuz sualsiz..." ifadelerini kullanarak geri dönüşü için açık kapı bırakmıştı.