Anasayfa /  Spor /  Futbol

Erzurumspor ve Bursaspor'dan kümede kalmak için flaş talep

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş ve Bursaspor Başkanı Ali Ay, bu sezon yeni gelen VAR sisteminde yapılan hatalar nedeniyle küme düşmenin olmaması için talepte bulunduklarını söyledi.

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2019 23:42

Erzurum ve Bursa'dan kümede kalmak için flaş talep

BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, küme düştükleri karşılaşmanın ardından sezon boyunca yapılan hakem hatalarına tepki gösterirken, MHK'nın eski başkanı Yusuf Namoğlu'nu da hedef aldı.

VAR sisteminin mağduriyet yarattığını kaydeden Hüseyin Üneş, "Bu sene küme düşürülmemesi yönünde federasyona talebimiz var, siyasilerden destek bekliyoruz. Rol model aldığımız Avrupa'nın birçok liginde 20 takım var. 20 takıma çıkacaksa, o sene bu sene olmalı. Sen hata yaptın diye ben niye cezasını çekeyim. Yeni federasyon başkanımız ile de bu konuyu görüştük, bu sene takım düşürülmesin, önümüzdeki sene 4 düşsün, sonra 3, 3 devam etsin. Kamuoyundan ve siyasi büyüklerimizden bu konuda destek bekliyoruz. Bu sene sadece bizim özelimizde değil, diğer düşen takımlara baktığımızda onların da VAR sistemi ile mağdur edildiğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.


Yorumlar