Anasayfa /  Güncel

Ersoy Dede'den tepki çeken bir paylaşım daha: Atatürk büstü...

Star Gazetesi yazarı ve TV24 Moderatörü Ersoy Dede, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda daha bulundu.

Abone ol
Abone ol 31 Mart 2020 15:51

TRHaberler ÖZEL | İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyasına tepki gösteren ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da benzer bir kampanya başlatması sonrası yaptığı paylaşımları silen gazeteci Ersoy Dede, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda daha bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi koronavirüs tedbirleri kapsamında ekonomik sıkıntılar çeken vatandaşlar için bir kampanya başlatmış ve halktan destek istemişti.

Bu destek sonrası gazeteci Ersoy Dede "Anlamıyorum ki İstanbul Belediyesine biz neden para veriyoruz” şeklinde bir tweet atmıştı. Ancak daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın #BizBizeYeteriz adlı kampanyasıyla halktan bağış talep etmesi sonrası Ersoy Dede bu paylaşımlarını silmişti.

 

Ersoy Dede'nin bu hareketi sonrası sosyal medyadan birçok tepki gelmişti. Yaşanan bu olayın ardından Ersoy Dede, tepki tepki çeken bir paylaşımda daha bulundu.

Ersoy Dede yaptığı paylaşımda eski yıllardaki gazete haberlerini paylaştı. Eski yıllarda Atatürk heykeli yapımı için toplanan bağış kampanyalarının başlıklarını paylaşan Ersoy Dede'nin bu paylaşımına kısa süre içinde birçok tepki içerikli mesaj geldi.

İŞTE ERSOY DEDE'NİN O PAYLAŞIMI:

 

Yorumlar