Anasayfa /  Foto Galeri

Ersin Korkut'tan şok eden Acun Ilıcalı itirafı!

Survivor'a katıldığı dönem büyük bir hayran kitlesi edinen ve sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan oyuncu Ersin Korkut itirafıyla gündem oldu. Korkut, Survivor All Star'a katılmama nedenini açıkladı. İşte detaylar...

Ersin Korkut'tan şok eden Acun Ilıcalı itirafı! - Sayfa 1

Çok Güzel Hareketler Bunlar ile üne kavuşan ve geçtiğimiz sezonda Survivor'da mücadele eden Ersin Korkut'tan Survivor itirafı geldi. Survivor 2020'ye katılan Ersin Korkut, Haberler'e yaptığı açıklamada Survivor All Star itirafında bulundu.

Ersin Korkut'tan şok eden Acun Ilıcalı itirafı! - Sayfa 2

"Düşündüm ama olmadı"

Survivor All Star'da neden yer almadığını anlatan Ersin Korkut, "All Star için teklif geldi ve 2 kere görüşmeye gittim. Benim yarıştığım Mert, Aycan ve diğerleri Acun Ilıcalı ile anlaşırken bir tek ben anlaşamadım. İkinci kez katılmak hiç aklımda yoktu ama diğer arkadaşlarım katılınca ben de düşündüm ama olmadı" dedi.

Ersin Korkut'tan şok eden Acun Ilıcalı itirafı! - Sayfa 3

Korkut, adada yaşadıklarını da şöyle anlattı:

"Acun Bey, Yılmaz Erdoğan'a kadar beni istediğini söylemiş. Bana gelerek 'Artık Acun'u kırmayalım' dediler, ben de kabul ettim. Survivor'un zorluklarını gördüm. Herkes yemek konusu merak ediyor da zaten sözleşmenin ilk maddesi oyunu kazanan yemek yer. Ada şartları gerçekten zor. İzlediğiniz gibi aynı hiçbir fark yok. Yarışmacılara sandviç verildiği söyleniyordu ama bir Allah'ın kulu da bana bir şey vermedi. Bir gün bisküvi gördüm ve göz hakkım diye aldım. Adada gerçekten tuvalet yok. Sadece çekim alanlarına herkesin kullanması için kuruluyordu. Survivor bir karakter meselesi."

Ersin Korkut'tan şok eden Acun Ilıcalı itirafı! - Sayfa 4

ERSİN KORKUT KİMDİR?

Ersin Korkut, 1977 yılında, Hakkari'de dünyaya geldi. 5 kardeş olan Ersin Korkut'un babası köy hizmetlerinden emekli, annesi ev hanımıdır. Sinemacı ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın teyzesinin oğludur. İlk ve orta dereceli eğitimini Hakkari'de tamamladıktan sonra aynı şehirde bir süre taksi şoförü olarak çalışan Ersin Korkut, iş bulmak amacıyla 1998 yılında İstanbul'a taşındı ve çeşitli işler yaptı.