Anasayfa /  Foto Galeri

Erman Toroğlu'ndan flaş Mesut Özil sözleri! İşte yazarlardan Fenerbahçe - Göztepe maçının yorumları

Süper Lig'e mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayan Fenerbahçe yarışta büyük yara aldı! Kendi sahasında ağırladığı Göztepe'ye 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, yine taraftarını memnun edemedi. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Erol Bulut, zeminin de iyi oynamalarına pas yapmalarına engel olduğunu belirtti. Maçı stadyumda izleyen Ali Koç, karşılaşma sonunda oturduğu koltukta öylece kaldı. Usta yazardan Mesut Özil ile ilgili flaş bir çıkış geldi!

Erman Toroğlu'ndan flaş Mesut Özil sözleri! İşte yazarlardan  Fenerbahçe - Göztepe maçının yorumları - Sayfa 1

Fenerbahçe'den son dakika gelişmeleri peş peşe geliyor. Sarı lacivertliler bu sezon Kadıköy'de 5. defa sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Kendi sahasında son 28 yılın en kötü performansını ortaya koyan Fenerbahçe, Galatasaray'ın 3 puan gerisine düştü. Trabzonspor haftaya Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Golde topu kaptıran Sosa, sosyal medyada tepki gördü. Erman Toroğlu, Mesut Özil için 'Ben nereye düştüm diyor.' ifadelerini kullandı.

Erman Toroğlu'ndan flaş Mesut Özil sözleri! İşte yazarlardan  Fenerbahçe - Göztepe maçının yorumları - Sayfa 2

Ahmet Çakar: Sen bu işlere bakacağına sahaya bak!

'Maçın başlamasına yarım saat kala televizyonda Erol Bulut, moderatör Güntekin Onay'dan sözüm ona hesap soruyor. Neymiş efendim, geçen hafta Ademi ile ilgili söylediği sözlerde neyi kast etmiş! Sana ne Erol!

Erman Toroğlu'ndan flaş Mesut Özil sözleri! İşte yazarlardan  Fenerbahçe - Göztepe maçının yorumları - Sayfa 3

Kafanı bunlara, konsantrasyonunu böyle işlere harcayacağına takımını yönet. Liderin belki 3 puan gerisindesin ama haftalardır oynattığın futbol rezalet. Daha golcün belli değil. Thiam ile başlıyorsun, çıkartıyorsun Samatta'yı alamıyorsun.

Erman Toroğlu'ndan flaş Mesut Özil sözleri! İşte yazarlardan  Fenerbahçe - Göztepe maçının yorumları - Sayfa 4

Sonra Valencia'yı çıkartıp Samatta'yı alıyorsun, en sonunda da Cisse ile sözüm ona yığınak yapıyorsun. Bu takımı hazırlayamamışsın. Zaten haftalardır kazansan bile takımın iyi oynamıyor. Üstelik sen nasıl hocasın, rakibin en hızlı adamı belli ki Halil, kornerde daha 9. dakikada rakibin en hızlı adamına bire bir yakalanmak var mı?