Anasayfa /  Spor

Erman Toroğlu: "Sen işçisin, işi bırakıp gidemezsin"

Eski Hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, Kasımpaşa maçı bitmeden sahadan ayrılan Fatih Terim'e eleştirilerde bulundu.

Abone ol
Abone ol 11 Ekim 2020 00:42

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın son durumunu A Spor ekranlarında değerlendirdi ve Kasımpaşa maçı bitmeden sahadan ayrılan Fatih Terim'e eleştirilerde bulundu.

İşte Toroğlu'nun sözleri:

 "YÖNETİMİN DERDİ KULÜBÜN İÇİNDE"

"Mustafa Cengiz'i çok tanımam, birkaç sefer konuştum. Gördüğüm kadarıyla düzgün bir adam. Artı namuslu bir adam, artı hırsız değil. Bu ve ekibi, Galatasaray kongresinde mali olarak ibra edildi ama idari olarak sınıfta bırakıldı. Galatasaray Başkanı'nın derdi gördüğüm kadarıyla Fenerbahçe, Beşiktaş ile falan değil, Galatasaray içinde aportta bekleyen gruplarla."
 
"MUSTAFA CENGİZ HIRSIZ DEĞİL"

"Mustafa Cengiz hırsız değil, mücadele ediyor. Helal olsun. Kulüpte daha önce yapılan mukaveleleri nasıl yaparsınız? Ey Dursun Özbek, otelde aşçına acaba kaç para veriyorsun? Menajerler de önemli burada. Yıllardır söylediğim olay, ayıp. Bazı insanlarda utanma ve arlanma duygusu yok, göstere göstere her kulüpte bazı şeyleri yapıyorlar."
 
"İŞ AHLAKI YOK"

"Belhanda'da iş ahlakı yok. Orada koşan biri olsa, senden fazla fayda sağlayacak. Sen 30 litre süt verecek ineksin ama 5 litre sütü verecek oyuncu oynasa yerine, belki daha faydalı olacak. Çünkü sen 30 litre verecebilecekken tüm sütü döküyorsun."
 
"İKİSİ OYNAYINCA 10 KİŞİ"

"Arda ile Belhanda oynadığı zaman Galatasaray 10 kişi oynuyor. Bu kadar basit. Bu Arda'yla, bu Belhanda'yı oynatırsan eksik çıkarsın sahaya. Etebo ile Taylan'a yazık oluyor, anaları ağlıyor maçta. Ayıp, bu kadar olur mu?"
 
"TERİM'İN BAHANE HAKKI YOK"

"Fenerbahçe'nin teknik direktörü bu sene geldi. Sergen Yalçın'ın çalıştığı süre belli. Fatih Terim'in hiçbir bahane üretmeye hakkı yok. Basın toplantılarında şunu yapacağım, bunu diyeceğim demeye hakkı yok. Erol Bulut'un olabilir, Sergen Yalçın'ın olabilir ama Fatih Terim'in kesin yok."
 

"KİME ANLATIYORSUN?"

"Boğaz Köprüsü'nden aşağı düşse, yürüye yürüye Beylerbeyi'ne çıkar ve bir de üstüne lüfer çakar demiştik Fatih Terim için. Ama o lüferleri çakmak istemeden gitti. Olacak iş mi ya? Kime anlatıyorsun Fatih Terim?"
 

"SEN İŞÇİSİN, GİDEMEZSİN"

"Yönetime konuş, ona konuş, buna konuş... 4 dakika falan filan... Gidemezsin arkadaş, gidemezsin! Bilmem kim gidiyormuş, gidemezsin! Gidiyorsan takımın üzerinde koyuyorsun kendini, kulüp başkanının ve yönetiminin, Galatasaray'ın üzerinde koyuyorsun kendini. Sen Galatasaray'ın üzerinde değilsin, sen işçisin şu anda orada. Sen şu anda teknik direktörsün, yapamazsın."

Etiketler Erman Toroğlu
Yorumlar