Anasayfa /  Foto Galeri

Erkeklerin yatakta yaptığı en yaygın yedi hata

Herkes Hata Yapabilir! İşte Erkeklerin Yatakta Fark Etmeden Yaptığı 7 Hata

Erkeklerin yatakta yaptığı en yaygın yedi hata - Sayfa 1

Herkes Hata Yapabilir! İşte Erkeklerin Yatakta Fark Etmeden Yaptığı 7 Hata

Erkeklerin yatakta yaptığı en yaygın yedi hata - Sayfa 2

Konu seks olduğunda bir çoğumuzun iyi anıları kadar kötü anıları da olabiliyor. Bu durum oldukça normal. Fakat kötü anıları iyi anılara dönüştürmek için uğraşmıyorsanız ve hatalarınız üzerine düşünmüyorsanız işte bu büyük bir problem! Çoğu çift, konu seks olduğunda birbirine karşı dürüst olamıyor. Bu yüzden hatalarını düzeltmek için gerekli ortamı yaratamıyorlar. Ama merak etmeyin biz sizin yerinize konuşacağız! İşte erkeklerin yatakta en sık yaptığı yedi hata.

Erkeklerin yatakta yaptığı en yaygın yedi hata - Sayfa 3

1. Partneriniz o an sevişmek istemiyorsa fazla ısrarcı olmak

Evet, birlikte olmak istediğinizde karşı tarafın bunu istememesi sizin modunuzu düşürebilir. Bu oldukça normaldir fakat normal olan bir diğer şey ise her iki tarafında bunu söylemeye hakkı olmasıdır. Eğer ki karşı taraf o an birlikte olmak istemiyorsa bunu kabul etmelisiniz. Çiftlerin birbirine karşı bu denli rahat ve dürüst olması ilişki için oldukça önemlidir.

Erkeklerin yatakta yaptığı en yaygın yedi hata - Sayfa 4

2. Ön sevişmeye yeterince önem vermemek

Erkeklerin en çok yanıldığı konulardan biri de ön sevişme. Ön sevişme düşündüğünüzden çok daha önemli. Henüz yatak odasına ulaşmamışken partnerinizi baştan çıkarmaya başlayabilirsiniz. Eğer ki cinsel ilişki için acele ediyor ve ön sevişmeyi kısa tutuyorsanız emin olun partneriniz düşündüğünüz kadar mutlu olmayacak. Ön sevişmeye partnerinizin vücudunu tanıyarak ve sevdiği noktalara yoğunlaşarak başlayabilirsiniz.