Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Erdoğan'ın rahatsızlığıyla ilgili paylaşımlara yeni gözaltılar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüse yakalandıklarını bildirmesinin ardından, sosyal medyada hakaret içerikli paylaşımlarda bulundukları için gözaltına alınanların sayısı 5'e yükseldi.

Abone ol
Abone ol 06 Şubat 2022 18:31

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimleri, sanal devriye ile sosyal medya platformlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın sağlığına yönelik provokatif paylaşımları incelemeye aldı.

31 HESABIN YÖNETİCİSİ TESPİT EDİLDİ
Bu kapsamda, Erdoğan çiftine yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 36 hesaptan 31'inin yöneticisi tespit edildi, 8 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

"DERYA BÜYÜKUNCU" İSİMLİ HESABIN SAHİBİ YURT DIŞINDA
Bu kişilerden 5'ini gözaltına alan polis, 'Derya Büyükuncu' isimli hesabın sahibinin yurt dışında olduğunu, Samsun'daki hesabın sahibinin yasal olmayan yollardan yurt dışına çıktığını tespit etti.

CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA SEVK EDİLECEKLER
Gözaltına alınan 5 kişinin, emniyetteki işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edileceği belirtildi.

ADALET BAKANI BOZDAĞ'DAN SKANDAL PAYLAŞIMLARA TEPKİ
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın rahatsızlıklarıyla ilgili yapılan skandal paylaşımlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Bozdağ şu ifadeleri kullandı;

''HUSUMET GÜDENLER HEP KAYBETTİ, YİNE KAYBEDECEKTİR''
Medeniyet değerlerimizden ve asgari insanî vasıflardan yoksun bu haddini ve kendini bilmezleri kınıyorum. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret ve beddua edenler ile husumet güdenler hep kaybetti, yine kaybedecektir. Nice zorluğu, kumpası ve tuzağı Allah'ın yardımı, milletimizin duası ve desteği ile aşan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Muhterem Hanımefendi, bu imtihanı da milletimizin duası, tedavi, Allah'ın yardımı ve şifa ihsanıyla geçecektir.''

Yorumlar