Anasayfa /  Politika /  Cumhurbaşkanlığı

Erdoğan: Lübnanlı kardeşlerimizin yanında olacağız

Lübnan'daki Beyrut Limanı yakınlarında meydana gelen patlamayla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Türkiye olarak her zaman Lübnan'ın ve Lübnanlı kardeşlerimizin yanında olacağız" dedi.

Abone ol
Abone ol 04 Ağustos 2020 23:21

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan’da meydana gelen patlama ile ilgili şahsi Arapça hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan, "Beyrut'ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye olarak her zaman Lübnan'ın ve Lübnanlı kardeşlerimizin yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

TBMM BAŞKANI ŞENTOP: TÜRKİYE, LÜBNAN HALKINA EL UZATACAKTIR

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta patlayıcı maddelerin bulunduğu bir depoda meydana gelen patlamaya ilişkin Lübnan halkına taziye dileklerini iletti.

Şentop, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Beyrut'ta yaşanan yıkıcı patlamanın sebebi kesinleşmese de maalesef çok sayıda ölü ve yaralı var. Yaralanan 2 vatandaşımıza ve Lübnan halkına geçmiş olsun diyor, yaraların tez zamanda sarılmasını diliyorum. Türkiye, pek çok ülkede olduğu gibi Lübnan halkına da el uzatacaktır."

ADALET BAKANI GÜL: ACILARINI PAYLAŞIYORUZ

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Beyrut'taki patlamada hayatını kaybedenler için Twitter'dan taziye mesajı paylaştı.

Bakan Gül, şunları kaydetti:

"Beyrut Limanı'nda meydana gelen patlamalarda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar niyaz ediyorum. Kardeş Lübnan halkının yanındayız, acılarını paylaşıyoruz."

Yorumlar