Anasayfa /  Foto Galeri

Erdal Özyağcılar yardımı kesince hayatının şokunu yaşadı!

Erdal Özyağcılar, birkaç yıl önce İstanbul Beşiktaş'ta bir mekanda valet olarak görev yapan Oktay T. ile tanıştı. Oktay T.'ye yardımcı olan Özyağcılar, bir süre sonra yardımlarını sonlandırdı. Ancak bu kararın ardından, Özyağcılar ölüm tehditleriyle karşı karşıya kaldı.

Erdal Özyağcılar yardımı kesince hayatının şokunu yaşadı! - Sayfa 1

Beşiktaş'ta bir mekanın vale görevlisi Oktay T., maddi zorluklar yaşadığını belirterek Erdal Özyağcılar'dan maddi yardım talep etmiş, ve Özyağcılar bu talebi belirli aralıklarla yerine getirmişti. Ancak, iddiaya göre, Özyağcılar, yardımı kesme kararı aldıktan sonra Oktay T.'nin küfürlerle dolu ölüm tehditlerine maruz kaldı.

Erdal Özyağcılar yardımı kesince hayatının şokunu yaşadı! - Sayfa 2

Erdal Özyağcılar'ın şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren Oktay T., "Ben alkolizme sahip bir insanım ve kişilik tedavisi görüyorum. Olayı hatırlamıyorum" şeklinde ifade verdi ve Özyağcılar'dan özür diledi. Oktay T. hakkında dava açıldı.

Erdal Özyağcılar yardımı kesince hayatının şokunu yaşadı! - Sayfa 3

Sabah gazetesinin haberine göre, ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar, birkaç yıl önce İstanbul Beşiktaş'ta bir mekanda vale olarak çalışan Oktay T. ile tanıştı.

Erdal Özyağcılar yardımı kesince hayatının şokunu yaşadı! - Sayfa 4

48 yaşındaki adam, maddi olarak zor durumda olduğunu söyleyerek ünlü oyuncudan yardım istedi. Bunun üzerine genç adamı kırmayan Özyağcılar, aylar boyu maddi yardımda bulundu.