Anasayfa /  Foto Galeri

Ercüment Ovalı'dan flaş açıklama..!

Koronavirüs aşısı için 23 Nisan'ı işaret eden Prof. Dr. Ercümen Ovalı, beklenen açıklamayı yaptı.İşte açıklamanın detayları

Ercüment Ovalı'dan flaş  açıklama..! - Sayfa 1

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınnın nedeniyle dünya genelinde milyonlarca insanlar vefat ediyor ve hastanelerde yenmek için mücadele ederken aşı çalışmalarının sonuçları bekleniyor..

Ölümcül salgının yayılmasını önlemek amacıyla aşı ve ilaç geliştirme çalışmaları devam ederken, güzel bir haber de Prof. Dr. Ercüment Ovalı'dan geldi.

Ercüment Ovalı'dan flaş  açıklama..! - Sayfa 2

2 FARKLI AŞI ÜRETİMİNİN LABORATUVAR KISMINI TAMAMLADIK

Koronavirüs aşısı için 23 Nisan'ı işaret eden Prof. Dr. Ercüment Ovalı, beklenen açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yaptı. Koronavirüse karşı 2 farklı aşı üretiminin laboratuvar kısmının tamamlandığı belirten Ovalı, "Sıra hayvan deneylerinde" dedi.

Ercüment Ovalı'dan flaş  açıklama..! - Sayfa 3

Ercümen Ovalı, açıklamasının devamında, "Son 1 aydır gece gündüz çalışarak 6 proje 4 ürün ve 3 makale çıkaran kahramanlarıma teşekkür ediyorum. Canım ülkem artık Covid-19 a karşı aşı geliştirebilen az sayıdaki ülkeler arasında" ifadelerini kullandı.

Ercüment Ovalı'dan flaş  açıklama..! - Sayfa 4

Prof. Ovalı'nın, "Acıbadem Labcell Hücre Laboratuvarı'nda Mart ayının ortasında ekibimizle başladığımız çalışmalarda geldiğimiz aşamaları kısaca paylaşmak istiyorum" diyerek yaptığı açıklamaların tamamı şöyle: