Anasayfa /  Magazin

Engin Günaydın ve Gülse Birsel'den yeni dizi projesi

Gülse Birsel ve Engin Günaydın, önceki gün Bebek'te bir kafeden çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularına kaçamak cevaplar veren ikili, yeni bir proje ile bir araya gelecekler

Abone ol
Abone ol 01 Şubat 2017 02:40

Hürriyet'in haberine göre, Gülse Birsel, "Çok güldürecek bir çalışmanın başlangıcını yaptık. Güzel bir iş geliyor" dedi. Bir süre önce dizilerde oynamayacağını açıklayan Günaydın ise, bu yöndeki soruları, "Her şey netleşince konuşuruz" diyerek geçiştirdi.

AVRUPA YAKASI'NIN VAZGEÇİLMEZ İKİLİSİ

Bir döneme damgasını vuran efsane komedi dizisi Avrupa Yakası'nın senaristliğini ve başrol oyunculuğunu üstlenen Gülse Birsel aynı zamanda Burhan Altıntop'u canlandıran Engin Günaydın ile rol arkadaşıydı.



Dizide Aslı karakterine hayat veren Gülse Birsel'in Burhan Altıntop ile atışmaları izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyordu.

DİZİ OYUNCULUĞUNU BIRAKMIŞTI

Engin Günaydın, başrolünü üstlendiği 'Galip Derviş' isimli dizinin ardından oyunculuğu bıraktığını ifade etmişti.



Günaydın daha sonra yaptığı açıklamada “Ben oyunculuğu bıraktım. 20 sene oldu, yeter. Her şeyin bir ömrü vardır. Artık kafamı dinlemeliyim. Bir daha oyunculuğa geri dönmeyeceğim” şeklinde konuştu. Ancak daha sonra sanatçı, sadece dizi oyunculuğunu bıraktığını, filmlerde oynamaya devam edeceğini söylemişti

Kaynak: Posta


Yorumlar