Anasayfa /  Güncel /  3 sayfa-cinayet-kaza

Engelli gence aile boyu işkence

Erzurum’da yaşayan zihinsel engelli 27 yaşındaki Muhammed Lütfü Arpat, aynı apartmanda oturduğu genç kızı kolundan tutup arkadaş olmak istediğini söyledi.

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2017 09:46

 İddiaya göre genç kız, bağırarak yardım istedi. Daha sonra korkup evine doğru koşmaya başlayan Arpat’ı yakalayan genç kız onu yere yatırdı ve yanına gelen ablasıyla birlikte vurmaya başladı. Bu sırada apartmandan çıkan genç kızın eniştesi ise engelli genci dakikalarca dövdü.

Kamera kayıtlarına göre bu işkence anları tam 12 dakika sürdü. Burnu kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinde çürükler oluşan engelli Muhammed’i babası Sinan Arpat şikayetçi olduklarını belirterek şunları söyledi: “Genç kız ablasıyla beraber apartmanın bahçesinde yakaladıkları Muhammed’i yere indirip dövüyor. Apartmandan komşular ‘bu çocuk özürlü vurmayın’ diyor ‘Siz karışmayın’ diyerek hunharca oğlumu dövüyorlar. Ona kimsenin vurma hakkı yok. Suçu varsa, devlet verir. O kamere kayıtlarını izledikçe içimiz paramparça oluyor. Oğlum geceleri yaptırdığımız iğnelerle uyuyabiliyor.” Zihinsel engelli Muhammed Arpat’ı dövenlerin de polis merkezine giderek taciz suçlamasıyla şikayetçi oldukları belirtildi.


Yorumlar