Anasayfa /  Spor

Enes Kanter'in paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı ! Fenerbahçe...

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in manevi oğlu olarak da bilinen FETÖ'cü Enes Kanter, maçların oynandığı esnada rakip takımlarda oynayan Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz gibi Türk sporcunların kendisiyle konuşmamasından yakındı. Kanter ayrıca, F.Bahçe ile ilgili yaptığı paylaşımla sarı-lacivertli kulübü töhmet altında bıraktı.

Abone ol
Abone ol 19 Temmuz 2020 17:20

Teröristbaşı Fetullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen ve hakkında yakalama kararı çıkartılan Enes Kanter, ABD'de verdiği bir röportajda NBA'da forma giyen milli basketbolcularımız Ersan İlyasova, Cedi Osman ve Furkan Korkmaz hakkında konuştu.

"KAFALARINI DİĞER TARAFA ÇEVİRİYORLAR"
Türk basketbolcuların kendisiyle diyalog kurmamasından yakınan FETÖ'cü Kanter, "Beni en çok yaralayan NBA'deki Türk oyuncular. Ersan, Cedi ve Furkan, benimle tek kelime bile konuşmuyorlar. 'Nasılın dostum' diyorum. Kafalarını diğer tarafa çeviriyorlar" dedi.

YAPTIĞI PAYLAŞIMLA FENERBAHÇE'Yİ TÖHMET ALTINDA BIRAKTI
Öte yandan Enes Kanter, Fenerbahçe'yle ilgili yaptığı paylaşımla sarı-lacivertli kulübü hedef göstererek töhmet altında bıraktı.

"Eski kulübümden arayanım, soranım eksik olmuyor" diyen Kanter, "Sağ olun yalnız bırakmıyorsunuz. Canım takımım, tek aşkım Fenerbahçe. Yıllardır gururla formasını giydiğim, Bir gün ülkeme geri döndüğümde tekrardan formasını giyeceğim tek takımım. Tüm yönetime selamlar ve hürmetler" ifadelerini kullandı ve sarı-lacivertli kulübün içerisinden kendisini arayanların olduğunu iddia ederek FETÖ'yle uzun süredir mücadele eden Fenerbahçe'yi töhmet altında bıraktı.

Yorumlar