Anasayfa /  Foto Galeri

En yeni, resimli ve anlamlı Şehitler Haftası mesajları ve sözleri

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arası Şehitler Haftası olarak yer alıyor ve şehitler anılıyor. Şehitlermizi anmak için mesajlar ve sözleri merak ediliyor. İşte Şehitler Haftası mesajları ile sözleri

En yeni, resimli ve anlamlı Şehitler Haftası mesajları ve sözleri - Sayfa 1

Şehitler Haftası mesajları! İslam dünyasında Peygamberlikten sonra en yüce makam olan Şehitlik makamına erişen askerler, 14 Nisan'da başlayan Şehitler Haftasında anılmaya devam ediliyor. Çoğu kişi Şehitler Haftasına özel en anlamlı mesajları araştırmaya devam ediyor. En anlamlı Şehitler Haftası mesajlarını sizler için araştırdık. İşte, Şehitler Haftası mesajları! En anlamlı Şehitler Haftası sözleri! Detaylar haberimizde...

En yeni, resimli ve anlamlı Şehitler Haftası mesajları ve sözleri - Sayfa 2

Şehitler haftası münasebeti ile Vatan Bayrak Ezan uğruna Canlarını Feda eden bütün Kahraman Şehitlerimizi saygıyla Rahmetle Anıyorum.

En yeni, resimli ve anlamlı Şehitler Haftası mesajları ve sözleri - Sayfa 3

“Cennette şehitler vardır.!!! (Allah'a) aşık (Peygamberine) aşık, Candan vazgeçmiş şehitler vardır. (Ruhları şad olsun).

En yeni, resimli ve anlamlı Şehitler Haftası mesajları ve sözleri - Sayfa 4

Birliğimiz, beraberliğimiz ve bağımsızlığımız uğruna mücadele veren Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.