Anasayfa /  Foto Galeri

En iyi ikinci el SUV araçlar listesi belli oldu

Türkiye'de 250 - 300 Bin TL fiyat aralığında alınabilecek en iyi ikinci el SUV araçları sizler için listeledik! Bu liste olay yaratacak!

En iyi ikinci el SUV araçlar listesi belli oldu - Sayfa 1

SUV araçlar Türkiye dahil olmak üzere dünyanın genelinde açık ara en popüler araç tipi olarak karşımıza çıkıyor. Birçok kişi SUV araçlara yüksek sürüş yükseklikleri, dört tekerlekten çekiş, geliştirilmiş arazi kabiliyeti, iç mekan çok yönlülüğü ve/veya benzerleri ile karşılaştırıldığında imajları nedeniyle oldukça ilgi duyuyor.

En iyi ikinci el SUV araçlar listesi belli oldu - Sayfa 2

Çok çeşitli fiyat aralığında ve farklı boyutlarda mevcut olan bu araçlar teknolojinin de hızlı ilerleyişi sayesinde, elektrikli modeller, hibrit, plug-in hybrid ve tam EV güç aktarma organları ile artık her yerde daha yaygın hale geliyor.

Geliyor gelmesine de, fiyatlar da bir o kadar cep yakıyor. Biz de Teknolojioku olarak 250 ilâ 300 Bin TL fiyat aralığındaki en iyi ikinci el SUV araçları sizler için bir araya getirdik. Yakın zamanda, bu fiyat aralığında ikinci el bir SUV araç alma gibi bir düşünceniz var ise, listemize göz atmanız faydanıza olabilir.

İşte Türkiye'de satışa sunulan 250 - 300 Bin TL fiyat aralığındaki en iyi ikinci el SUV araçlar!

En iyi ikinci el SUV araçlar listesi belli oldu - Sayfa 3

BMW Seri X5 Model 30d

2005 Yakıt Dizel Vites Otomatik

Fiyat: 290.000 TL

En iyi ikinci el SUV araçlar listesi belli oldu - Sayfa 4

BMW Seri X5 Model 30d

2005 Yakıt Dizel Vites Otomatik

Fiyat: 290.000 TL