Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel ve resimli Kadir Gecesi mesajları.. uzun kısa anlamlı Kadir Gecesi mesajları..

Resimli Kadir Gecesi mesajları, 17 Nisan Pazartesi gününün gelişiyle birlikte paylaşılmaya başlandı. İslam aleminin kutsal kabul edilen gecelerinden biri olan Kadir Gecesi bu yıl 17 Nisan gecesi idrak ediliyor. İşte paylaşabileceğiniz en güzel, farklı, yeni, kısa, uzun, dualı hadisli ve Resimli Kadir Gecesi mesajları...

En güzel ve resimli Kadir Gecesi mesajları.. uzun kısa anlamlı Kadir Gecesi mesajları.. - Sayfa 1

KADİR GECESİ SURESİ

"Şüphesiz, biz onu (Kur'an-ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yeri ağarmasına kadar bir esenliktir." Kadir Suresi 1-5

En güzel ve resimli Kadir Gecesi mesajları.. uzun kısa anlamlı Kadir Gecesi mesajları.. - Sayfa 2

"Kalbimdeki sevgi, ruhumdaki huzur, gözümden süzülen yaş, Kadir Gecesi'nde dualarımda aşkla yaş. Kadir Geceniz mübarek olsun!"

En güzel ve resimli Kadir Gecesi mesajları.. uzun kısa anlamlı Kadir Gecesi mesajları.. - Sayfa 3

"Yıldızlarla süzülen gece, gökyüzünde parlayan nur, kalplerimizde hissettiğimiz huzur, Kadir Gecesi'nde dualarımızı kabul eyle. Hayırlı Kandiller!"

En güzel ve resimli Kadir Gecesi mesajları.. uzun kısa anlamlı Kadir Gecesi mesajları.. - Sayfa 4

"Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nde dua edelim, tövbe edelim, sevgi ve hoşgörü ile dolu bir yaşam sürdürelim. Kadir Geceniz mübarek olsun!"