Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel Berat Kandili mesajları! Hadisli, kısa ve öz berat kandili mesajları

İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan kandil gecelerinden bir tanesini bu gece idrak edeceğiz. Mübarek Şaban ayı içerisinde yer alan Berat Kandili gecesi bu gece eda edilecek. Müslümanlar bu özel gün ve geceyi ibadet ederek ve Kuran-ı Kerim okuyarak geçirecek. Bu özel gecede müslümanlar sevdiklerine dost ve akrabalarına gönderdikleri kandil mesajları ile onların bu özel gecesini kutlayacak. İşte 2020 yılına özel Berat Kandili için kısa, uzan, resimli ayetli mesajlar...

En güzel Berat Kandili mesajları! Hadisli, kısa ve öz berat kandili mesajları - Sayfa 1

Mübarek üç aylar içerisinde yer aldığımız şu günlerde bir kandil gecesini daha idrak edeceğiz. Recep ayı içerisinde eda ettiğimiz Regaip ve Miraç Kandilinin ardından Şaban ayı içerisinde yer alan Berat Kandili gecesi bu gece idrak edilecek. Müslümanlar aile, ve sevdiklerinden uzakta bu özel geceyi geçirecek olanlar sevdiklerine, dost ve akrabalarına gönderecekleri mesajlar ile bu özel gecenin öneminin yanı sıra birbirleri için dua talebinde bulunacak. İşte en güzel Berat Kandili mesajları ve sözleri...

En güzel Berat Kandili mesajları! Hadisli, kısa ve öz berat kandili mesajları - Sayfa 2

Ya Rabbi lisanlarımızı yalandan, gıybetten, Senin sevmediğin, bütün kirli sözlerden temizle. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

* Rabbim! Beni namaza devam eden bir kimse eyle. Soyumdan da böyle kimseler yarat. Rabbimiz! Duamı kabul eyle. Hayırlı Kandiller.

En güzel Berat Kandili mesajları! Hadisli, kısa ve öz berat kandili mesajları - Sayfa 3

Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

Her müminin, riayet etmesi ve vefalı olması gerekli olan hususlar şunlardır:Din saygısı, edebe saygısı ve sofra saygısı. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun…

En güzel Berat Kandili mesajları! Hadisli, kısa ve öz berat kandili mesajları - Sayfa 4

* Her sabah güneşle doğan umutlar, her yeni bahar ile tazelenen mutluluklar ve açan her yeni çiçekte gizlenen güzellikler sizinle olsun. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

*Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Beraat Kandiliniz mübarek olsun..