Anasayfa /  Foto Galeri

En güzel, anlamlı, resimli 22 Nisan Dünya Günü mesajları ve sözleri

Bugün 22 Nisan Dünya Günü! En güzel anlamlı Dünya Günü mesajları sözleri gündemde araştırılan konuların başında geliyor. Bu önemli günde farkındalık oluşturmak isteyenler için İşte; 2022 Dünya Günü mesajları sözleri...

En güzel, anlamlı, resimli 22 Nisan Dünya Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 1

2022 Dünya Günü mesajları sözleri! En güzel anlamlı Dünya Günü mesajları! Dünya Günü her yıl 22 Nisan günü kutlanıyor ve sosyal medyada konuyla ilgili birçok paylaşım yapılıyor. Bu anlamlı gün ile ilgili mesaj veya söz paylaşmak isteyenler, 2022 Dünya Günü mesajları ve sözlerini araştırıyor.

İşte; 2022 Dünya Günü mesajları sözleri...

En güzel, anlamlı, resimli 22 Nisan Dünya Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 2

22 Nisan Dünya Günü'nde bir kez daha hatırlatıyoruz: Dünya; üzerinde yaşayan bütün canlıların evi. Tüm canlılar için dünyayı içinde bulunduğu ekolojik krizden kurtarmamız gerekiyor.

En güzel, anlamlı, resimli 22 Nisan Dünya Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 3

Bugün Dünya Günü. Yaşlı ve yorgun dünyamızın doğum günü. Bir anne şefkati ile bizi bağrında koruyan mavi yuvamızın daha nice seneler doğum gününü kutlama istiyorsak O’nu koruyalım. Doğal dengesini hırslarımızla bozmayalım.

En güzel, anlamlı, resimli 22 Nisan Dünya Günü mesajları ve sözleri - Sayfa 4

Dünyanın doğum gününde; bu karamsar tablonun dışında ve bu tabloyu değiştirmek için, dünyanın dört bir yanındaki “ötekilerle” birlikte dünyamıza, ülkemize, yaşama ve geleceğimize sahip çıkmak için mücadele etmeye devam edeceğiz.