Anasayfa /  Foto Galeri

En çok sevilen ünlülerin Servetleri! Bakın...

Ünlü oyuncuların servetleri son zamanlarda en çok aranan konulardan biri oldu. İşte en sevdiğiniz ünlü oyuncuların servetleri!

En çok sevilen ünlülerin Servetleri! Bakın... - Sayfa 1

Meryem Uzerli: Oyuncu & Reklam Yıldızı – 10 Milyon $

Babası Türk, annesi Alman olan güzel yıldız hem göz alıcı güzelliğiyle hem de oyunculuk yeteneğiyle beyaz perdenin aranan isimlerinden biri olmayı başardı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle dünya çapında şöhrete ulaşan Meryem Uzerli, bu performansıyla birçok kez En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’ne de layık görüldü.

Güzellik ve kozmetik firmalarının reklam yüzü olan güzel oyuncu, Elle, Elidor, Marie Claire, InStyle gibi birçok markayla çalıştı. Altın Portakal Film Festivali’nden de ödülle dönen güzel yıldız başarılı kariyeriyle banka hesabını 10 milyon doların üzerine çıkardı. Yatırımlarını genellikle Almanya’da değerlendiren Uzerli, konut ve lüks araç yatırımlarının yanı sıra ticaret hayatına atılarak kafe & restoran zinciri de işletiyor.

En çok sevilen ünlülerin Servetleri! Bakın... - Sayfa 2

Hande Erçel: Aktris – 8 Milyon $

Güzelliğiyle olduğu kadar oyunculuk konusundaki performansıyla da kendisini ispatlayan Hande Erçel, genç yaşına rağmen reyting rekorları kıran birçok yapımda başrol olmayı başardı. ‘Güneşin Kızları’, ‘Çılgın Dershane Üniversite’de’ gibi yapımlarla adından söz ettiren Erçel, son olarak Kerem Bürsin ile birlikte ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde rol alıyor.

Güzelliğiyle kozmetik firmalarının aranan reklam yüzü olan Hande Erçel, bu sayede 8 milyon doların üzerinde dudak uçuklatan bir servete sahip. Sosyal medyada 15 milyona yakın takipçisi olan güzel yıldız, lüks yaşantısı, spor arabaları ve lüks tatilleriyle para harcamaktan çekinmeyen biri olduğunu gösteriyor. Murat Dalkılıç ile ilişkisini sonlandıran Erçel’in, Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

En çok sevilen ünlülerin Servetleri! Bakın... - Sayfa 3

Bergüzar Korel: Oyuncu – 4 Milyon $

Duru güzelliğiyle ve oyunculuk konusundaki yeteneğiyle ekranların en sevilen isimlerinden biri olan Bergüzar Korel, bölüm başı ücret konusunda zirveye oynayan ünlüler arasında yer alıyor. Rol aldığı her yapım reyting rekorları kıran güzel sanatçı, ‘Karadayı’, ‘Binbir Gece’ gibi unutulmaz dizilerde başrol olarak karşımıza çıktı. ‘Vatanım Sensin’ dizisindeki rol arkadaşı Halit Ergenç ile dünya evine giren Korel, en zengin ünlüler listesinin de üst sıralarında bulunuyor.

Kozmetik, cilt bakımı, takı, mücevher gibi sektörlerdeki firmaların aranan reklam yüzü haline gelen güzel sanatçı, bu sayede 4 milyon doları aşkın bir servete sahip. Eşi Halit Ergenç ile dünya tatlısı iki çocuk sahibi olan Korel, yatırımlarını gayrimenkul alanında değerlendiriyor.

En çok sevilen ünlülerin Servetleri! Bakın... - Sayfa 4

Serenay Sarıkaya: Model & Oyuncu – 8 Milyon $

Güzellik yarışmasında derece alarak sanat camiasına adım atan Serenay Sarıkaya, kariyer basamaklarını üçer beşer tırmanarak zirveye ulaşmayı başardı. Henüz genç yaşta olmasına rağmen oyunculuk konusunda inanılmaz başarılara imza atan güzel yıldız, Medcezir, Fi gibi reyting rekorları kıran dizilerde başrolü paylaştı. GQ, Elle gibi birçok magazin dergisinin kapak güzeli olan Sarıkaya, reklam yüzü olduğu firmalardan da milyon dolarlık ücretler talep ediyor.

Altın Kelebek Ödülleri’nin adeta demirbaşı haline gelen Sarıkaya, genç yaşta sayısız ödülün sahibi oldu. 8 milyon doları aşan mal varlığına şaşırmamak gerek! Birlikte reklamlarda rol aldığı Kerem Bürsin ayrılığından sonra mutluluğu ünlü komedyen Cem Yılmaz ile yakalayan Sarıkaya’nın evlilik planları yaptığı iddia ediliyor. Güzel oyuncunun dudak uçuklatan servetini pahalı tatillere, şık otomobillere ve çeşitli girişimlere yatırım yaparak harcadığı biliniyor.