Anasayfa /  Foto Galeri

En çok aldatma eğilimi olan burçlar belli oldu! İşte en sadakatsiz burçlar…

Astroloji partneriniz hakkında bir çok şey söyleyebilir. Astrolojide de aldatmaya meyilli burçlar vardır. Peki en çok hangi burçlar aldatır? İşte en sadakatsiz burçlar…

En çok aldatma eğilimi olan burçlar belli oldu! İşte en sadakatsiz burçlar… - Sayfa 1

Astroloji burçların özelliklerinden yola çıkarak eğilimli oldukları konuları belirliyor. Bu çerçevede aldatmaya meyilli burçların hangileri olduğu da merak ediliyor. İlişkiye başlamadan önce burçlar arasındaki uyumu inceleyen kişiler burçların aldatma olasılığını da göz önünde bulunduruyor.

İşte aldatmaya meyilli o burçlar...

En çok aldatma eğilimi olan burçlar belli oldu! İşte en sadakatsiz burçlar… - Sayfa 2

KOÇ BURCU

Koç burcu sosyal ve girişken olur. İkili ilişkilerinde sevdiği insana değer verir ancak başkasına gözü kayması an meselesi olabilir.

Koç burçları, küçük kaçamaklar yapmayı sever. Bundan asla rahatsızlık duymaz. Hatta verilen tepkilere anlam dahi veremez.

Koç’un aldatması yeni bir tür spor deneyimlemek, ansızın yaşadığı bir heyecanla gününü şenlendirmekten öteye geçmez. Koç burcu, aldatmayı bir macera olarak görerek hareket eder.

En çok aldatma eğilimi olan burçlar belli oldu! İşte en sadakatsiz burçlar… - Sayfa 3

AKREP BURCU 
Akrep burcu, astrolojide en tutkulu ve gizemli burç olarak bilinir. Akrep burçları, sessiz ve derinden aldatır. Gizli kapaklı olan her şeye karşı geliştirdiği karşı koyulmaz merak, onu kimselere çaktırmadan gizli fanteziler yaşamaya, tutkularına kapılıp savrulmaya iter.

Akrep burçları merak etmeyi çok sever. Normalde ilişkilerinden çok sadıktır ancak artık partnerine karşı merakı geçtiyse aldatmayı seçebilir. Akrep burçları ayrıca intikam için de aldatabilir.

En çok aldatma eğilimi olan burçlar belli oldu! İşte en sadakatsiz burçlar… - Sayfa 4

İKİZLER BURCU 
Astrolojide en çok aldatan burçlar arasında liste başı olan ikizler burcu, çok flörtözdür. Şeytan tüyüyle gezer, keyfi de yerindeyse bir ona güler, bir diğerine göz süzer. İkizler burcunun bu tavırları onun için adeta bir motivasyon kaynağı olur.

İkizler burcunun ilişkilerinde fazla beklentileri yoktur. Bir anda ilgisi farklı bir yöne doğru gidebilir. İkizler burcu aldatmayı bir oyun olarak görür. Çapkınlığın kitabını yazan ikizler burcu ile birlikte olmak gerçekten zor olabilir.