Anasayfa /  Yaşam /  Din ve inanç

En anlamlı cuma mesajları | 20 Eylül Cuma gününe özel resimli mesajlar

Bir cuma gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşarken bu günü sevdikleri ile paylaşmak isteyenler cuma mesajları araması yapıyor. Cuma kelimesi, “toplamak, bir araya getirmek” anlamına gelen “cem‘” kökünden türetilmiştir. Cuma mesajları ile sevdikleri ile arasındaki bağı güçlendirir. Son yıllarda teknolojinin de hız kazanmasıyla birlikte sevdiklerine bu mübarek günde tebrik mesajı göndermek isteyenlerin sayısı arttı. İşte anlamlarıyla huzur veren cuma mesajları...

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2019 11:13

Müslümanlar için özel olan cuma günü geldi. Milyonlarca Müslüman her cuma günü cemaatle namazını kılıyor, bugün edilen dualar ve tövbeler kabul ediliyor. Cuma mesajları da günün ve bir önceki gecenin en çok aranan konuları arasında başı çekiyor. Cuma mesajları ile mübarek günü sevdikleriyle paylaşmak isteyenler için en şık cuma mesajlarını derledik.

CUMA MESAJLARI

Cuma günü müslümanlar birbirlerinini mübarek gününü cuma mesajları ile kutluyor. Ayrıca cuma günü müslümanlar namaz vakti camilere ve mescidlere koşacak.

–Ey Nefsim Şeytana Yem Olmak mı Yoksa Cennette Gül Olmak mı Niyetin, Bırak Yakamı Secde Edeyim Sen Huzura Er, Ben İmanla Öleyim. Hayırlı Cumalar.

–Ya Rab… Hesap günü amel defterlerimizi sağ tarafımızdan ver… Solumuzdan ve arkamızdan verip bizi mahcup eyleme. Amin! Hayırlı Cumalar.

– Gökten ne yağdı da yer kabul etmedi. Toprağa ne ekildi de bitmedi. Bu Dünya’ya kim geldi de gitmedi. Hangi dert hangi sıkıntı bitmedi. Allah’ın rahmeti, mağfireti kime yetmedi. Kim Allah dedi de O yetişmedi. Kim gizli gizli yalvardı da O işitmedi. Kim Rabbim dedi de O buyur kulum demedi. Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle… Hayırlı cumalar.


Yorumlar